23948sdkhjf

Ny hæder til Gibotech-ejer

Henrik Danevig-Anker fra automationsvirksomheden Gibotech blev i sidste uge hædret som Årets Regionale Temaprisvinder på Fyn ved kåringen af Årets Ejerleder 2022.

Prisen går til en ejerleder, der har udvist et stærkt fokus på årets tema, talent og tillid.

- Temaprisen går til Henrik, der har skabt en succesfuld og attraktiv virksomhed med høje ambitioner og fokus på talent, udvikling af kompetente medarbejdere og unik teknologi. Gibotech tiltrækker talenter fra både ind- og udland, hvilket er med til at positionere Odense som en internationalt anerkendt hub for robotteknologi og automationsløsninger, udtaler Claus Damhave, partner i PWC i Odense, og fortsætter:

- I Gibotech er tilliden mellem ledelsen og medarbejderne selve fundamentet for at udvikle virksomheden, der virkelig har taget fart de seneste år. Som ejerleder har Henrik tiltro til, at medarbejderne formår at varetage komplekse ansvarsområder. Derudover gør Henrik med sit engagement i folkeskolen og på gymnasierne en ekstraordinær indsats for at vække børn og unges interesse for iværksætteri, og hvordan hverdagen er i en robotvirksomhed. Henrik mestrer både at tiltrække og fastholde talenter i en tid, hvor der er stor efterspørgsel efter kvalificeret arbejdskraft.

Medarbejderne i centrum

Gennem et fremsynet ejerskab står Henrik Danevig-Anker i spidsen for at skabe forudsætningerne for Gibotechs vækst, hvilket kun har været muligt i kraft af engagerede medarbejdere og et ambitiøst fokus på at positionere Gibotech som en attraktiv arbejdsplads. Med nøje udvalgte talenter og et internt efteruddannelsesprogram sikrer Henrik Danevig-Anker, at medarbejderne har kompetencerne til at skabe innovative løsninger, der blandt andet bruges af hospitaler.

- Henrik Danevig-Anker formår at sætte medarbejderne i centrum og gøre deres kompetencer til en del af drivkraften for at positionere ikke bare Odense som fundament for robotteknologi, men også Danmark som verdensførende inden for innovativ teknologi. Henrik Danevig-Anker og medarbejderne i Gibotech kan være stolte af at løse nogle af de mest komplekse udfordringer i blandt andet vores sundhedsvæsen, og det er derfor fuldt fortjent, at Henrik er dette års Temaprisvinder på Fyn, siger Lars Holm, centerdirektør i Nykredit i Odense.

Hos Dansk Erhverv er direktør for markeder, Gitte Lillelund Bech, enig i, at den rette vinder af Temaprisen 2022 på Fyn er Henrik Danevig-Anker:

- At drive en virksomhed i vækst kræver mere end at have fokus på omsætningen. Henrik Danevig-Anker har et aktivt fokus på at gøre talent og tillid til en del af Gibotechs DNA. Det sikrer et robust fundament for en succesfuld virksomhed og en attraktiv arbejdsplads for både de nuværende og fremtidige medarbejdere, udtaler Gitte Lillelund Bech.

Henrik Danevig-Anker har tidligere i 2017 vundet Temaprisen i forbindelse med kåringen af Årets Ejerleder på Fyn. Årets efter snuppede han prisen som Årets Ejerleder på Fyn og i januar 2019 løb han med Erhvervsklub Fyn Prisen.

Artiklen er en del af temaet Navnenyheder.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
K.S.M. Kragelund får ny topchef
Møllegigant vil producere brint direkte på vindmøllen – men infrastrukturen skal være på plads
Semco Maritime skal klargøre skib til transport af CO2
Sydjysk producent af malkeudstyr gør klar til at rykke teltpælene op
Første fald i antallet af ledige stillinger i to år
Ny teknologi skal hjælpe energitung industri med at blive fossilfri
Andre Nordiske Medier
Electronic Supply DK
Building Supply DK
Food Supply DK
Jern & Maskinindustrien
Søfart
PlastForum DK

Send til en kollega

0.125