23948sdkhjf

Værktøjsproducent hædret for femdobling af virksomheden

Torben Viby og Carsten Golles Laursen er ejerlederne bag Odense-virksomheden AM Tooling, der er specialiseret i at fremstille alle former for værktøj og beskæftiger cirka 75 medarbejdere.

De to ejerledere har netop vundet prisen som Årets Ejerleder 2022 på Fyn, fordi de gennem handlekraft og ambitiøse visioner på få år har femdoblet omsætningen og skabt en virksomhed med en stærk og moderne kultur.

- Torben og Carsten er to modige ejerledere, som over årene har truffet nogle svære, men vigtige strategiske beslutninger, som har muliggjort AM Toolings succes. Det har været en særlig prioritering for de to ejerledere at kunne fastholde og tiltrække medarbejdere i den store vækstrejse, og det er de flot lykkedes med, fortæller Claus Damhave, partner i PWC i Odense, og tilføjer:

- Fremsynethed, mod og ambitioner er egenskaber, som karakteriserer de to ejerledere godt. Torben og Carstens finansielle og vækstmæssige fokus sammenholdt med deres evne til at skabe en sund arbejdsplads, som medarbejderne er glade for at være en del af, giver dem gode forudsætninger for at fortsætte den anerkendelsesværdige udvikling i fremtiden.

Fastholdelse af de håndværksmæssige kompetencer

AM Tooling blev etableret af to odenseanske værktøjsmagere, Hardy Mackenhauer og Bent Andresen, for 50 år siden. Torben Viby og Carsten Golles Laursen er tredje generationsejerledere og også uddannet værktøjsmagere, ligesom de to ejerledere før Torben Viby og Carsten Golles Laursen var det.

- I tråd med AM Toolings lange og unikke historie har Torben Viby og Carsten Golles Laursen holdt fast i de håndværksmæssige kompetencer og uddannelse af unge håndværkere. Uddannelse af medarbejdere og uddelegering af ansvar er to områder, der har høj prioritering for ejerlederne, og noget som har været med til at sikre en høj medarbejdertilfredshed i AM Tooling, fortæller Lars Holm, centerdirektør i Nykredit i Odense.

Hos Dansk Erhverv er man heller ikke i tvivl om, at Torben Viby og Carsten Golles Laursen er de rette vindere af Årets Ejerleder 2022 på Fyn:

- Torben Viby og Carsten Golles Laursen er indbegrebet af et godt ejerleder-DNA. De er to ambitiøse og synlige ejerledere, der går forrest, og som ikke er bange for træffe svære beslutninger og følge en strategi. Torben Viby og Carsten Golles Laursen fortjener anerkendelse for den flotte udvikling, de har skabt i AM Tooling, siger Gitte Lillelund Bech, direktør for markeder i Dansk Erhverv.

Udover AM Tooling var også PentaBase og Uhrenholt nomineret til prisen.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Næste år satser Roblon på sorte tal
Efter coronalåns udløb: Kurs mod flest konkurser i 12 år
Siemens Gamesa Renewable Energy skal have ny CFO
Karstensens får ja til 130 meter lang tørdok
Ny 3D-print-uddannelse skal hjælpe virksomheder på rette vej
Glunz & Jensen har fundet sin nye topchef
Andre Nordiske Medier
Electronic Supply DK
Building Supply DK
Food Supply DK
Jern & Maskinindustrien
Søfart
PlastForum DK

Send til en kollega

0.094