23948sdkhjf

Cykelproducent kåret som Årets Ejerleder på Sjælland

Niels Holme Larsen, der er ejerlederen bag Nihola, er netop blevet kåret som Årets Ejerleder 2022 på Sjælland.

Nihola producerer, samler og sælger ladcykler. Han vinder prisen som Årets Ejerleder 2022 på Sjælland for at være en ejerleder, som uden at gå på kompromis med kvalitet og design har skabt en succesfuld virksomhed med gode værdier og unikke produkter, som både er samlet og produceret i Danmark.

- Niels er ikke bare en ejerleder, han er også en rollemodel for sine medarbejdere og en rollemodel for andre ejerledere. Niels har siden 1998, hvor han selv tegnede og designede den første ladcykel, været fast besluttet på, at hans virksomhed skulle være garant for høj kvalitet og ladcykler, som blev designet, produceret og samlet i Danmark, fortæller Lars Vagner, director i PWC i Ringsted, og tilføjer:

- Som ejerleder er Niels bundærlig, og så har han et tæt forhold til sine medarbejdere, som han betragter som sin familie. Medarbejderne ved, hvad Niels står for, og de ved, at de kan stole på ham. Niels og Nihola har gennemgået en flot udvikling, og udviklingen er sket på baggrund af fornuft, sunde værdier og hårdt arbejde, og det er anerkendelsesværdigt.

Ingen salgsafdeling og en ydmyg ejerleder

Ejerlederen driver Nihola på en unik måde uden en salgsafdeling. Salget sker gennem forhandlernetværk, og det er Niels Holme Larsen selv, som tager rundt i Danmark og Europa og taler med forhandlerne.

- Selvom Niels Holme Larsen har bygget Nihola op fra bunden og fået etableret et kendt og succesfuldt varemærke, er han en ydmyg og beskeden ejerleder. Niels Holme Larsen vil gå langt for sine medarbejdere, og han er fuldt ud klar over, hvor stor betydning de har for at drive en succesfuld virksomhed med tilfredse kunder, fortæller Lene Qvist, regionsdirektør i Nykredit i Region Sjælland.

Hos Dansk Erhverv er man heller ikke i tvivl om, at Niels Holme Larsen er den rette vinder af Årets Ejerleder 2022 på Sjælland:

- Niels Holme Larsen er utroligt kvalitetsbevidst, og han arbejder hele tiden på at videreudvikle og forbedre virksomhedens produkter. Derudover gør Niels Holme Larsen meget ud at sin flade ledelsesstruktur og sørger for at inddrage alle medarbejdere hver uge for at orientere om, hvad der foregår i virksomheden, siger Gitte Lillelund Bech, direktør for markeder i Dansk Erhverv.

Udover Nihola var også Delfi Technologies og Kaiser Sport & Ortopædi nomineret til prisen.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Grønt netværk bakker op om klimatold på kinesisk stål
Næste år satser Roblon på sorte tal
Efter coronalåns udløb: Kurs mod flest konkurser i 12 år
Siemens Gamesa Renewable Energy skal have ny CFO
Karstensens får ja til 130 meter lang tørdok
Ny 3D-print-uddannelse skal hjælpe virksomheder på rette vej
Andre Nordiske Medier
Electronic Supply DK
Building Supply DK
Food Supply DK
Jern & Maskinindustrien
Søfart
PlastForum DK

Send til en kollega

0.11