23948sdkhjf

Eurotherm solgt til amerikansk koncern

Watlow, der designer og fremstiller komplette, industrielle termiske systemer, har overtaget Eurotherm fra Schneider Electric Company.

Eurotherm, der herhjemme har Newtronic som forhandler, leverer systemer til temperatur-, energi- og proceskontrol, udstyr til styring af måleresultater og -data, samt udstyr til systemer, software og tjenesteydelser til globale, industrielle markeder.

Virksomheden beskæftiger omkring 650 medarbejdere på verdensplan, med hovedkvarter i Worthing, England og med primær produktion i Ledziny, Polen.

- Kombinationen af Watlow og Eurotherms produkter og teknologier kommer til at skabe nye, globale muligheder for vore fælles kunder, udtaler Rob Gilmore, administrerende direktør, Watlow i en pressemeddelelse om overtagelsen.

Sælger i 95 lande

Watlow vil bruge Eurotherms engelske og franske lokaliteter som Advanced Development Centers til sine elektroniske- og kontrolprodukter og har ligeledes planer om at investere i Eurotherms faciliteter i Polen, så de bliver Watlows Manufacturing Center of Excellence i Europa.

Watlow blev grundlagt i 1922 og er indehaver af mere end 1.100 patenter, og beskæftiger mere end 4.200 medarbejdere tilknyttet tolv fabrikker og udviklingscentre i USA, Mexico, Europa og Asien. Watlow er repræsenteret på verdensplan ved salgs- og distributionskontorer i 95 lande.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Grønt netværk bakker op om klimatold på kinesisk stål
Næste år satser Roblon på sorte tal
Efter coronalåns udløb: Kurs mod flest konkurser i 12 år
Siemens Gamesa Renewable Energy skal have ny CFO
Karstensens får ja til 130 meter lang tørdok
Ny 3D-print-uddannelse skal hjælpe virksomheder på rette vej
Andre Nordiske Medier
Electronic Supply DK
Building Supply DK
Food Supply DK
Jern & Maskinindustrien
Søfart
PlastForum DK

Send til en kollega

0.078