23948sdkhjf

Jernstøberi går nye veje i jagten på lærlinge

I forsøget på at tiltrække flere lærlinge tilbyder Vald. Birn interesserede muligheden for at komme i 14-dages uforpligtende praktikforløb.

Manglen på arbejdskraft er stor, og som støberiteknikerlærling er man garanteret job efter endt uddannelse Vald. Birn

Har du hænder og hoved skruet rigtigt på? Og trives du i en hverdag med fart over feltet og masser af teknologi? Så er jobbet som støberitekniker måske lige noget for dig. Sådan lyder det fra et af Nordeuropas største støberier, Vald. Birn, som tager utraditionelle metoder i brug for at tiltrække nye lærlinge.

Vald. Birn tilbyder alle interesserede muligheden for at komme i et 14-dages praktikforløb som støberitekniker. Det eneste krav er folkeskolens afgangseksamen og gode dansk- og matematikkundskaber.

- Der er mangel på kvalificeret arbejdskraft i støberibranchen, så jeg håber, at så mange som muligt vil benytte muligheden for at prøve kræfter med hvervet som støberitekniker i vores praktikforløb, udtaler koncerndirektør i Vald. Birn, Claus Beier i en pressemeddelelse.

Birn-koncernen søger også lærlinge indenfor andre  fagområder som automatikteknikere, værktøjsmagere og industriteknikere. Manglen på arbejdskraft er stor, og som støberiteknikerlærling er man garanteret job efter endt uddannelse.

Inviterer til åbent hus

Er man endnu ikke helt sikker på, om man tør give sig i kast med 14-dages uforpligtende praktikforløb, så afholder Vald. Birn i samarbejde med foreningen Støberitekniker.nu et åbent hus-arrangement for støberiteknikeruddannelsen onsdag den 23. november 2022 kl. 15.00-16.30 på Vald. Birns fabrik på Frøjkvej 75 i Holstebro.

Til arrangementet vil deltagerne kunne høre nærmere om uddannelsen og jobbet som støberitekniker. Derudover vil der være mulighed for en rundvisning på Vald. Birns støberi af to nuværende lærlinge.

Støberiteknik er et højteknologisk miljø, og en støberitekniker er i berøring med mange forskellige industrier og lærer at støbe alt fra lastbilsdele til skibspropeller.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Næste år satser Roblon på sorte tal
Efter coronalåns udløb: Kurs mod flest konkurser i 12 år
Siemens Gamesa Renewable Energy skal have ny CFO
Karstensens får ja til 130 meter lang tørdok
Ny 3D-print-uddannelse skal hjælpe virksomheder på rette vej
Glunz & Jensen har fundet sin nye topchef
Andre Nordiske Medier
Electronic Supply DK
Building Supply DK
Food Supply DK
Jern & Maskinindustrien
Søfart
PlastForum DK

Send til en kollega

0.11