23948sdkhjf

Disa Industries får CO-industris Samarbejdspris 2022

Disa Industries A/S i Taastrup har i dag modtaget CO-industris Samarbejdspris for at være Danmarks bedste ”samarbejdsplads” 2022. 

Ifølge en pressemeddelelse får ledelse og medarbejdere prisen, fordi tillid og samarbejde er en kerneværdi i virksomheden. Der er fokus på, at den enkelte medarbejder trives, medarbejderne bliver inddraget i den grønne omstilling, og virksomheden tager ansvar for fremtidens industriproduktion ved at gøre det attraktivt at være lærling hos den.

Prisen er CO-industris hyldest til virksomheder i industrien, der har et godt og velfungerende samarbejde mellem ledelse og medarbejdere til gavn for trivslen og produktiviteten.

- Disa Industries er et skoleeksempel på, hvordan det kan gøres. Ved at inddrage medarbejderne og give dem ansvar, har Disa skabt en arbejdsplads, hvor medarbejderne har interesse i at bidrage til virksomhedens vækst, udtaler Mads Andersen, formand for 3F Industri og næstformand i CO-industri i pressemeddelelsen.

Hos virksomheden er ledelse og medarbejdere ifølge pressemeddelelsen optaget af at skabe en succesfuld virksomhed i fællesskab. Virksomheden har fokus på den grønne omstilling og bæredygtighed og inddrager medarbejderne både gennem samarbejdsudvalget og i det daglige.

Bæredygtighedsambassadører

Disa har blandt andet bæredygtighedsambassadører, som indsamler gode ideer til en mere grøn virksomhed og bringer dem videre i systemet. 

- Den danske model er dybt forankret i den måde, som vi gør tingene på hos Disa. Jeg er glad for, at vores gode samarbejde nu bliver anerkendt med CO-industris Samarbejdspris. Jeg vil også gerne takke Metal Hovedstaden, 3F Høje-Taastrup, HK Hovedstaden og Teknisk Landsforbund for det gode samarbejde og støtte i vores arbejde, udtaler Ansgar Wassmann, fællestillidsrepræsentant hos Disa Industries i pressemeddelelsen.

Direktør Ulla Tønnesen er særligt glad for, at virksomhedens holdning til at uddanne lærlinge og elever er blandt de kriterier, som afgjorde, at Disa får prisen.

- Lærlinge og elever er en del af DNA’et hos Disa. De er vigtige for vores virksomhed, fordi de er vores fremtid. Hvis vi fortsat skal have industriproduktion i et land som Danmark, så er vi nødt til at uddanne de unge inden for industrien. Vi er glade for, at mange lærlinge bliver efter endt læretid, lyder det fra direktøren i pressemeddelelsen.

Tillidsrepræsentanter nominerer

Det er udelukkende tillidsrepræsentanter på industriens arbejdspladser, der kan nominere deres arbejdsplads til prisen.

Med CO-industris Samarbejdspris følger en skulptur af kunstneren Stiig Kalsing. Skulpturen symboliserer den balance, der bør være i samarbejdet mellem arbejdsgiver og lønmodtager. Tillidsrepræsentanterne får desuden 5.000 kroner til at fejre prisen med kolleger, som er medlem af et CO-industri-forbund.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078