23948sdkhjf

Dansk stålvirksomhed håber ISO 9001-certificering vil tiltrække nye kunder

SST Sindal Stålindustri er netop blevet ISO 9001-certificeret.

Med dette certifikat kan vi nu dokumentere, at vi har styr på vores kvalitetsstyring Anders Martin Davidsen, direktør, SST Sindal Stålindustri

ISO 9001 er et kvalitetsstyringssystem, der dokumenterer og sikrer, at alle SST Sindal Stålindustris produkter lever op til gældende normer og har en ensartet kvalitet. Det er certificeringsvirksomheden Kiwa Inspecta, der har udstedt ISO 9001-certifikatet.

- Med dette certifikat kan vi nu dokumentere, at vi har styr på vores kvalitetsstyring, udtaler Anders Martin Davidsen, direktør for SST Sindal Stålindustri i en pressemeddelelse.

Håber på nye kunder

Virksomheden skriver i pressemeddelelsen, at den i halen på certificeringen forventer, at det bliver nemmere at overbevise nye kunder om, at SST Sindal Stålindustri har styr på kvaliteten og ikke går på kompromis med den.

SST Sindal Stålindustri producerer alle typer kapslinger i rustfri stål, eksempelvis elskabe, særlige hygiejneskabe, HMI-paneler med videre. Alt bliver skræddersyet efter mål og kundeønsker.

- Vi er inde i en kraftig vækst med mange nyansættelser og har næsten fordoblet antallet af ansatte til knap 50 inden for de sidste fire år. For at kunne øge produktionen yderligere, har vi investeret seks millioner kroner i nye maskiner og udstyr, udtaler Anders Martin Davidsen i pressemeddelelsen.

Til tavle- og maskinbyggere

Sindal Stålindustri leverer til tavle- og maskinbyggere, der sælger de færdige maskiner og udstyr videre til fødevareindustrien og farmaceutisk produktion. I disse brancher har produktionshygiejnen topprioritet.

Ligeledes leverer Sindal Stålindustri også kapslinger til store danske virksomheder som Arla og Danish Crown. 

For at kunne øge produktionen yderligere, har vi investeret seks millioner kroner i nye maskiner og udstyr Anders Martin Davidsen, direktør, SST Sindal Stålindustri

Godt en fjerdedel af produktionen eksporteres til tavle- og maskinbyggere på de nære eksportmarkeder. Men Sindal Stålindustri arbejder ifølge pressemeddelelsen også at få foden indenfor på det kinesiske og andre oversøiske markeder.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.146