23948sdkhjf

Østjysk leverandør af vakuumteknik får ny ejer

AxFlow har købt sig ind i Gram Vakuum Teknik. Det oplyser parterne i en pressemeddelelse.

Gram Vakuum Teknik, der ligger i Galten vest for Århus, har specialiseret sig i leverancer af vakuumpumper, vakuumudstyr og løfteværktøjer med mere med landsdækkende service, vedligeholdelse, installation og rådgivning.

Søren Weihrauch, administrerende direktør, AxFlow udtaler:

- Dette tilkøb styrker AxFlows serviceudbud i Danmark, hvilket er i tråd med vores overordnede vækststrategi. AxFlow har allerede en stærk tilstedeværelse på markedet med pumper og kompressorsalg i de samme sektorer som Gram Vakuumteknik ApS, hvilket kan tilskrives AxFlows overtagelse af Gardner Denver vakuumpumpesalg og service tilbage i 2012. Gram Vakuum Teknik ApS vil i høj grad komplementere og styrke AxFlows vakuum- og serviceaktiviteter og give kunderne en endnu mere omfattende service.

AxFlows produktprogram omfatter pumper, filtre, UV-systemer, kompressorer, vakuumpumper, blæsere og omrørere. Grundet bedre markedsdækning og kortere afstand mellem kunder og serviceteknikere forventer AxFlow med opkøbet en forbedret serviceeffektivitet for alle kunder indenfor fødevare-, laboratorie-, pharma-, vand- og spildevandssektoren.

Jesper Gram, administrerende direktør og ejer af Gram Vakuum Teknik ApS, glæder sig over overtagelsen og udtaler:

- Det er en meget spændende mulighed, og jeg ser frem til at udvikle forretningen videre sammen med AxFlow.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094