23948sdkhjf

JSB Plast solgt

Ringkøbing-virksomheden, der er en af verdens førende leverandør af kits til vindmøllevinger, er blevet solgt til investeringsselskabt Pentaco Partners.
JSB Plast er verdens største leverandør af både skum og balsa kernemateriale til vindmøllevinger og leverer kits til blandt andet Vestas, Siemens og LM Windpower. JSB omsætter for omkring 220 mio. kr. og har i dag ca. 125 medarbejdere med produktion i Danmark og Kina.

Pentaco Partners, som er et danskejet investeringsfirma, ejer i forvejen Polytech i Bramming og Jupiter Group på Bogø, som begge arbejder inden for vindbranchen.

Jupiter Group producerer vindmølleindklædninger i glasfiber og kernemateriale kits i balsa til vingeproduktion med omkring 800 medarbejdere, der er fordelt på glasfiberfabrikker i Danmark, USA og Kina samt balsa kit fabrikker i Danmark og i USA. Dermed er Jupiter og JSB allerede kolleger i vindbranchen.

Det er planen, at både JSB’s og Jupiters hidtidige vinge kit produktioner på sigt skal samles under det nydannede JSB Group A/S, så man sammenlægger både den forhåndenværende knowhow og produktionsvolumenerne.

Salget af JSB Plast er gennemført med rådgivning fra Advizer.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094