23948sdkhjf

Det sker: Digital Prototyping Forum

NTI CADcenter i Danmark, Sverige og Norge arrangerer ERFA-møder med fælles tråd, nemlig Autodesk Digital Prototyping – få mest muligt ud af dine 3D data.
De fleste virksomheders indgang til designarbejdet handler ikke blot om konstruktion i 3D, men også om design og bæredygtighed. Vi skaber således rigtig mange 3D data, som understøtter vores forretninger. Men skaber og anvender vi også disse data optimalt, og er vi klædt på til de forandringer, som verden kræver for, at vi stadig er konkurrencedygtige?

Efterårets ERFA-møder byder på spændende og inspirerende temaer med indlæg fra Autodesk, hvor emner som trends, muligheder og fremtid indgår i de forskellige præsentationer. Som skandinaver har vi en stor evne til at være innovative, hvilket kræver teknologi. NTI CADcenter har i dagens anledning samlet relevante områder som Digital Prototyping, PLM, Autodesk 360 og kundehistorier til inspiration. Desuden byder dagen på mulighed for erfaringsudveksling og møde med dine daglige kontaktpersoner fra NTI CADcenter.

Formålet med dagen
Fokus ligger på at få hele konceptet omkring Digital Prototyping belyst på denne dag. Dagen handler i alt sin enkelthed om at anvende og skabe sine 3D data optimalt. Teknologien har aldrig været mere sammenhængende, end den er nu, og det vil blive demonstreret med de produkter, som Autodesk tilbyder, så man kan se, hvordan disse kan understøtte og videreudvikle virksomhedens udviklingsproces.

Digital Prototyping Forum / ERFA-mødet i Danmark foregår:
Den 3. oktober på First Hotel Copenhagen, Molestien 11, 2450 København SV.
og
Den 5. oktober på Munkebjerg Hotel, Munkebjergvej 125 7100 Vejle.

Begge steder fra klokken 08:00 - 16:00

Yderligere information og program på NTI Cadcenters hjemmeside .
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.081