23948sdkhjf

Har øget plukkeprocenten på lageret med 20 procent med ny teknologi

Panduro har med implementeret en ZetesMedea-lagerløsning for at sikre bedre reaktionsevne og fleksibilitet og samtidig sikre, at salget maksimeres, og forsinkelser minimeres.

Panduro sælger sine hobbymaterialer gennem 96 butikker fordelt i seks europæiske lande. Med et samlet sortiment på 10.000 varer, der distribueres via en hybrid detailmodel, søgte Panduro at erstatte det eksisterende forældede voice picking-system med en ny løsning for at imødekomme de hurtigt voksende markedskrav.

Sikrer at kapaciteten matcher efterspørgslen

Panduro har oplevet en betydelig vækst i efterspørgslen i de seneste år, som corona-pandemien har fremskyndet. For at strække og tilpasse kapaciteten for at imødekomme kundernes efterspørgsel var de nødt til at sikre maksimal udnyttelse af deres lagre uden at udvide lagerpladsen. Men da de arbejdede med et gammelt system baseret på forældet teknologi, var det ikke muligt at øge effektiviteten.

Panduro var derfor på udkig efter en ny løsning, der skulle opfylde specifikke krav; det skulle være en cloud-baseret løsning af næste generation, der kunne integreres korrekt i moderne strukturer og kunne reducere operatørernes arbejdsbyrde, samtidig med at produktiviteten øgedes. Det var også afgørende, at produktiviteten ikke ville falde i løbet af implementeringsfasen. Alt dette fandt de i ZetesMedeas voice picking-løsning.

Hurtig implementering

Teknologien fra Zetes har gjort det muligt for Panduro at øge antallet af ordrer, der udføres hver dag, til op til 18.000 ordrelinjer per dag.

I samarbejde med ZetesMedea valgte Panduro at udstyre sine lagerplukkere med avanceret Android-teknologi fra Panasonic Toughbook. Systemet, der fungerer på en håndholdt enhed og et headset, giver lagermedarbejderne enkle instrukser om deres opgaver, og de plukkede varer registreres straks. Panduro kan nemt få adgang til opdateringer af ordrestatus i realtid, rapporter om ydeevne og spore kritiske driftsmæssige KPI'er for at få fuld synlighed i driften.

- Takket være ZetesMedea har vi øget vores plukkeproduktivitet med næsten 20 procent og er nået op på 18.000 ordrelinjer per dag. På mindre end tre måneder fra start til slut behandler vi nu flere ordrer per plukker og dag end nogensinde før, siger Fia Collin, lager- og produktionschef hos Panduro.

Artiklen er en del af temaet Fremtidens Automation.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Næste år satser Roblon på sorte tal
Efter coronalåns udløb: Kurs mod flest konkurser i 12 år
Siemens Gamesa Renewable Energy skal have ny CFO
Karstensens får ja til 130 meter lang tørdok
Ny 3D-print-uddannelse skal hjælpe virksomheder på rette vej
Glunz & Jensen har fundet sin nye topchef
Andre Nordiske Medier
Electronic Supply DK
Building Supply DK
Food Supply DK
Jern & Maskinindustrien
Søfart
PlastForum DK

Send til en kollega

0.11