23948sdkhjf

Danfoss når milepæl for kæmpe udvidelse i Silkeborg

Den grønne omstilling og igangværende energikrise har øget efterspørgslen på energieffektive løsninger markant. Det mærker man hos Danfoss, der tirsdag kunne fejre rejsegilde i Silkeborg.

Udvidelsen af det nuværende fabrik i Silkeborg er den hidtil største enkeltinvestering i nye produktionsanlæg på dansk grund for Danfoss. De nye bygninger bliver klar til indflytning næste forår.

Den nuværende fabrik og administration er på 25.000 kvadratmeter, og udover 19.000 kvadratmeter nye bygninger investerer Danfoss også i nyt og højteknologisk produktionsudstyr.

- Byggeriet er med til at reducere CO2-aftrykket for vores radiatortermostater, ventiler og fjernvarmeenheder, fordi vi følger de nyeste byggestandarder og investerer i innovative tekniske løsninger, og fordi vi i Danmark har lettere adgang til grøn energi, fortæller projektleder Jens Møller Nielsen fra Danfoss.

- Vi ser nogle rigtigt gode vækstscenarier foranlediget af nye EU-direktiver, og som et led i den grønne omstilling, stiger efterspørgslen efter radiatortermostater og fjernvarme, tilføjer han.

Når byggeriet står klar i foråret 2023, vil der være cirka 600 medarbejdere på Campus Silkeborg. Heraf flytter 150 fra Viby til Silkeborg:

- Af erfaring fra Indien, Polen, Tyskland og Danmark (Nordborg, Graasten, Kolding og Silkeborg, red.) opstår der synergier, når medarbejderne flytter sammen på campus på tværs af organisationer og funktioner. Det giver karrieremuligheder både for nye og nuværende medarbejdere, og på den måde skaber vi spændende arbejdspladser i Danfoss, fortæller Flemming B. Møller, leder af byggeprojekter fra Danfoss Real Estate.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125