23948sdkhjf

Ny mand i spidsen for Semco Maritime i Storbritannien

David C. Hutchinson er blevet udnævnt til managing director og UK country head for Semco Maritime Ltd. med effekt fra 13. oktober 2022.

Baseret i Aberdeen skal han stå i spidsen for Semco Maritimes vækstambitioner for aktiviteterne i Storbritannien, der tæller mere end 280 medarbejdere.

David C. Hutchinson vil i Semco Maritime trække på sin erfaring som CEO i Seanamic Group i Aberdeen og flere end 18 år hos Aker Solutions-koncernen, hvor han har haft adskillige lederstillinger, herunder som president for subsea operations i APAC-regionen i godt syv år.

Han indledte sin karriere med offshore-arbejde i Nordsøen og har derefter arbejdet inden for servicering af offshore oliefelter i Nordsøen og internationalt. Derefter har David C. Hutchinson haft en række lederstillinger inden for olie- og gas-sektoren såvel som inden for vedvarende energi.

- Jeg er glad for at kunne meddele, at David C. Hutchinson bliver en del af Semco Maritime og vil lede vores indsats for at komme til at spille en væsentlig rolle i offshore-energisektoren i UK i de kommende år inden for olie og gas, offshore wind, carbon capture and storage, power-to-X og meget mere. Vi har allerede et solidt fundament i UK, og David vil bidrage til at skabe en endnu stærkere forretning, der er godt rustet til den betydelige vækst i markedet, siger Anders Benfeldt, senior vice president oil & gas, Semco Maritime.

David C. Hutchinson siger:

- Semco Maritime er et fantastisk match med min erfaring og mine kompetencer, og jeg ser frem til at gøre mit yderste for, at alle vores værdsatte medarbejdere har et sikkert og produktivt arbejdsmiljø. Semco Maritime spiller en afgørende rolle i arbejdet med at sikre de nødvendige olie- og gasressourcer fra felterne i UK og fortsætte bevægelsen henimod vedvarende energikilder, carbon capture and storage og power-to-X, som jeg betragter som afgørende løsninger at arbejde med i de kommende år.

Artiklen er en del af temaet Navnenyheder.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08