23948sdkhjf

Vestas tæt på endnu en gigantisk ordre

For tredje gang på mindre end to uger er Vestas valgt som foretrukken leverandør på et projekt på den gode side af 1 GW.

Denne gang er der tale om den 1,5 GW store Atlantic Shores-havmøllepark, der skal bygges af et konsortium bestående af Shell New Energies og EDF Renewables ud for kysten ved New Jersey i USA.

Bliver ordren endelig, betyder det, at Vestas skal levere sin V236-15.0 MW-vindmølle til projektet.

Havmølleparken skal efter planen være i drift i 2027, og for at kunne levere møllerne vil Vestas bygge en ny fabrik i New Jersey Wind Port i Salem County, hvor nacellerne skal samles og testes.

- Siden vores tildeling i juni 2021 har Atlantic Shores gennemgået en omfattende due diligence og indkøbsproces for at finde den rigtige vindmølleleverandør, der vil gøre os i stand til at levere den bedste værdi til staten New Jersey, herunder lokale indholdsforpligtelser. Vi er stolte at have afsluttet den proces med valget af Vestas som vores foretrukne leverandør, og vi ser frem til at komme videre sammen for at kunne levere vores Projekt 1 med succes, siger Joris Veldhoven, CEO for Atlantic Shores Offshore Wind.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.282