23948sdkhjf

Vækstfondens direktør træder tilbage

Vækstfonden skal finde en afløser for Rolf Kjærgaard

I forbindelse med etableringen af Danmarks Eksport- og Investeringsfond 1. januar 2023 har direktør i Vækstfonden, Rolf Kjærgaard meddelt, at han ønsker at fratræde.

- Jeg har besluttet, at tiden er kommet for mig til at gå videre med noget nyt. Gennem alle årene har det fyldt mig med stolthed at være med til at bringe Vækstfonden frem til, hvor den er i dag. Og med det, bidrage til at udvikle økosystemet for innovation og vækstkapital i Danmark, udtaler Rolf Kjærgaard i en pressemeddelelse, og fortsætter:

- Jeg har nydt at samarbejde med dygtige og engagerede kolleger, de mange virksomheder som Vækstfonden er med i og det store netværk af partnere, som er skabt rundt om fonden. Vores mission har været at gøre en forskel, og det synes jeg, at vi i fællesskab har gjort. Nu bliver Vækstfonden en del af Danmarks Eksport- og Investeringsfond, som jeg håber vil fortsætte med at understøtte den innovationskraft, som iværksætterne og SMV'erne rundt om i landet udgør.

Lang karriere i Vækstfonden

Rolf Kjærgaard tiltrådte som CCO, chief communication officer hos Vækstfonden i 2022. I 2009 avancerede han til senior vice president, og i 2015 blev han investeringsdirektør. I 2019 overtog han posten som aministrerende direktør.

Bestyrelsesforperson i Vækstfonden, Camilla Ley Valentin, udtaler:

- Jeg har taget Rolfs beslutning til efterretning og vil gerne takke Rolf for hans mangeårige indsats med udvikling af Vækstfonden og gode vækstvilkår for startups og små og mellemstore virksomheder i hele Danmark. Jeg ønsker Rolf alt muligt held og lykke med det næste skridt i hans karriere”.

Rolf Kjærgaard havde sidste arbejdsdag den 10. oktober, og finansdirektør Jacob Hübertz udnævnes til midlertidig CEO.

Artiklen er en del af temaet Navnenyheder.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078