23948sdkhjf

Parker hylder dansk samarbejdspartner

Hymatik deltog igen i år på Parkers årlige Distribution Conference, som denne gang fandt sted i Oslo med 60 deltagende distributører fra Norden.

Her kunne Hymatik, udover en masse spændende faglige dialoger og udvidelser af netværket, gå hjem med prisen ”Growth of the Year for great commitment and excellent results during FY22”.

Prisen er en anerkendelse den udvikling Hymatik har gennemgået de seneste fem år, hvor digitalisering og automatisering har været i fokus. Alene siden sidste år er virksomheden vokset med 40 procent.

Dette er sket gennem en automatering af blandt andet interne processer som bogholderi, salg med mere og en digitalisering i form af en webshop, som har ført til en øget efterspørgsel, og dermed også en øget omsætning.

Medarbejderstaben er også blevet udvidet gennem de seneste fem år fra tre til ni medarbejdere. I 2020 blev to nye salgsmedarbejdere ansat, og i år, har virksomheden fået en ekstra mand butik/værksted.

- En vigtig faktor, for vi er nået, der hvor vi er i dag, er naturligvis vores medarbejdere. De har været med til at føre denne succes indenfor rækkevidde, så prisen er naturligvis tilskrevet vores team hos Hymatik – det er nemlig en holdindsats, der bærer frugt, skriver Hymatik i en pressemeddelelse.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
K.S.M. Kragelund får ny topchef
Møllegigant vil producere brint direkte på vindmøllen – men infrastrukturen skal være på plads
Semco Maritime skal klargøre skib til transport af CO2
Sydjysk producent af malkeudstyr gør klar til at rykke teltpælene op
Første fald i antallet af ledige stillinger i to år
Ny teknologi skal hjælpe energitung industri med at blive fossilfri
Andre Nordiske Medier
Electronic Supply DK
Building Supply DK
Food Supply DK
Jern & Maskinindustrien
Søfart
PlastForum DK

Send til en kollega

0.094