23948sdkhjf

FJ Industries går i kamp for at få lærlinge

Virksomheden FJ Industries er altid på udkig efter dygtige medarbejdere. Det er gældende for hele branchen, som også har flere ledige uddannelsespladser, de ikke kan besætte.

- Vi er blevet enige om, at det ikke nytter noget at læne sig tilbage og vente på, at der kommer lærlinge af sig selv. Der er rift om arbejdskraften, så vi bliver nødt til at fortælle dem, hvorfor vi og branchen i det hele taget er det mest interessante sted, de kan starte deres fremtid, fortæller Jesper Fugl, produktionschef hos FJ Industries, i en pressemeddelelse.

FJ Industries åbner derfor dørene og inviterer alle interesserede til et besøg i virksomheden, hvor de bliver præsenteret for nogle spændende fremtidsmuligheder. De vil høre om virksomheden, jobbet og om uddannelsen til værktøjsmager, der forgår i en vekselvirkning mellem skole og virksomhed.

Et vigtigt job for fremtiden

FJ Industries fremstiller støbte og bearbejdede metalkomponenter og pulvermetalprodukter til kunder fra hele verden. De skræddersyer løsningen til hvert enkelt produkt og stiller høje krav til kvalitet, præcision og ensartethed.

- Værktøjsmagerfaget er et meget specialiseret fag som kræver uddannede kompetencer, så hvis vi fortsat vil have, at produktionen i Danmark skal være med i front, så bliver vi nødt til fortsat at uddanne dygtige medarbejdere, forklarer Jesper Fugl.

Ifølge Jesper Fugl er dem, der allerede er blevet en del af branchen, enormt dedikerede og brænder virkelig for deres fag.

- At være værktøjsmager er virkelig et spændende og vigtigt job. Du er med helt fra starten af processen, og ofte er du med til at udvikle prototyper. Det, du er med til at fremstille, kan gøre en forskel for rigtig mange menneskers, fortæller Jesper Fugl.

Arrangementet hos FJ Industries finder sted onsdag den 12. okt. klokken 16.00-17.30. Tilmelding ikke nødvendig

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096