23948sdkhjf

Okuma åbner dørene

Maskinproducenten inviterer til sit traditionsrige åbent hus i Krefeld

Den 25.-27. oktober inviterer Okuma til åbent hus i sit europæiske hovedkvarter i tyske Krefeld.

Fokus bliver på automatisering, og hvordan det kan hjælpe med at spare energi og omkostninger.

Praktiske eksempler på succesfuld automatisering

De besøgende får mulighed for at se en række opstillinger. Blandt andet vil Okuma demonstrere sit 5-aksede Genos M460V-5AX-bearbejdningscenter med en BMO Iridium 25 Frontloader Hybrid robot.

Det gør det muligt fleksibelt at indføre forskellige emner i maskinen og bearbejde dem med høj præcision.

Et andet eksempel på automationsløsninger er det horisontale MB-4000H-bearbejdningscenter, som er udstyret med et kompakt Fastems Flexible Pallet Tower FPT-500.

De besøgende kan også opleve LB3000 EX II C MY 500 Armdroid, som bruges til automatisering af drejebænke. Robotten er fuldt integreret ind i maskinens arbejdsrum, hvilket gør den i stand til automatisk at ind- og udtage emner.

En kompleks opstilling med to LB2000EX II L W 500-drejebænke kombineret med en Halter Premium 25-robot demonstrerer  desuden, hvordan robotautomation kan realiseres på meget lidt plads.

Grøn produktion

Udover automatiseringsløsningerne har Okuma også fokus på energiforbrug. Maskinproducenten introducerede sin første ”grønne” teknologi for adskillige år siden.

Ved åbent hus-arrangementet kan de besøgende lære mere om, hvor energiforbruget i maskinerne kan reduceres ved at bruge termovenlige koncepter som for eksempel Eco Suite Plus. Okuma vil også demonstrere, hvordan man kan reducere bearbejdningstiderne og dermed opnå markante energibesparelser.

Den intelligente fabrik

Sidst men ikke vil Okuma have fokus på Smart Factory-konceptet. Okumas Connect Plan kan for eksempel bruges til at monitorere produktionen for at planlægge og forudse den optimale udnyttelse af maskinerne. Det giver også realtids-optaderinger på de maskiner, der er i brug.

Okuma 3D Virtual Monitor bruges til at planlægge, simulere og teste hele maskinprocesser på en computer, før selve bearbejdningen går i gang. Dermed kan man identificere eventuelle problemer, før de indtræffer.

Deltagelse i arrangementet er gratis og tilmelding kan ske på openhouse2022.okuma.eu.

Artiklen er en del af temaet Maskinfokus.

Kommenter artiklen

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.066