23948sdkhjf

Fyns Kran Udstyr lander storordre

Fyns Kran Udstyr har indgået en fireårig kontrakt med Forsvaret om levering af løfteudstyr, surringsmateriel samt kraner til alle Forsvarets enheder og værksteder.

Kontrakten er vundet i udbud og har en årlig kontraktsum på 60-70 millioner kroner.

- Vi er super stolte over at have vundet udbuddet til Forsvaret, og vi er samtidig enormt ydmyge overfor den store opgave, der ligger og venter forude. ”Kundeoplevelsen” er det vigtigste for os, uanset hvilken kunde vi arbejder sammen med, men vi glæder os specielt til at udbygge vores partnerskab med Forsvaret, der stiller store krav, men samtidig er en vigtig del af vores løbende udvikling af vores forretning, siger Carsten M. Sørensen, CEO hos Fyns Kran Udstyr.

Han fortæller, at en stor del af leverancerne bliver udstyr til fastgøring af rullende materiel, som for eksempel kampvogne, men ellers bliver der tale om alt fra skibstrosser til løftestropper og kraner.

For den fynske virksomhed er det selvfølgelig lidt af en appelsin, der er faldet ned i turbanen. Men faktisk har Fyns Kran Udstyr allerede god erfaring som leverandør til Forsvaret.

- Vi har budt på to delaftaler og vundet begge to og har egentlig haft den ene de seneste fire år – den man kunne kalde for marineaftalen. Så vi har været i træningslejr i forhold til at ramme forsvarets krav. De er meget høje. Det går stærkt, og man kan forestille sig lige nu, hvordan tingene går med den globale situation, vi befinder os i. Som leverandør er det nødvendigt at være på stikkerne, for der kan være enheder, der skal sendes afsted med kort varsel, fortæller Carsten M. Sørensen.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.094