23948sdkhjf

Kosan Crisplant på opkøb

Gasleverandøren har overtaget Randers-virksomheden Birodan.
Birodan sælger udstyr til industrigas, F-gas og ammoniak samt produkter til brænder-, kedel, og varmevekslerproduktion, og virksomheden indtræder nu som et selvstændigt datterselskab i Kosan Crisplant. Det oplyser Birodan på sin hjemmeside.

Den hidtidige direktør og ejer, Anders Dahl Jørgensen, fortsætter i selskabet, som nu suppleres med Flemming Ethefeld fra Kosan Crisplant. Virksomheden flytter ligeledes til Kosan Crisplants domicil i Århus Nord.

Ifølge Børsen vil Kosan Crisplant med opkøbet lægge grunden til en ny handelsdivision med navnet KC Prosupply. Divisionen skal stå for leverancer af gaskomponenter og andre handelsvarer til flaskegasbranchen.

- Ved at etablere en dedikeret handelsdivision kan vi øge vores omsætning betragteligt. Handel udgør i dag 10 procent af vores årlige omsætning på 450 mio. kr. Men med købet af Birodan er der potentiale til at øge den andel til 25 procent i løbet af de næste par år, siger administrerende direktør i Kosan Crisplant, Anders C. Anderson, til Børsen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093