23948sdkhjf

Ugens rokader del 1: Nye ansigter hos Alfa Laval, Beritech, Carsoe...

Alfa Laval Nordic A/S
Jesper Harter Engsig og Morten Møller er indtrådt som medarbejdervalgtebestyrelsesmedlemmer hos Alfa Laval Nordic A/S i stedet for Christel Andersen og Eva Agnete Kristensen (kilde: CVR).

Alfa Laval Nordic A/S er leverandør af produkter og systemer samt salg af reservedele og service inden for separering, varmeveksling og væsketeknik i Danmark.

Asagroup A/S
Mie Emma Hylling Bisgaard er indtrådt i bestyrelsen hos Asagroup A/S og Asapack A/S i stedet for Klaus Bisgaard (kilde: CVR).

Asagroup A/S er leverandør af korrosionsbeskyttende indpakninger af store industrielle komponenter.

Beritech Group ApS
Bent Larsen er indtrådt i direktionen hos Beritech Group ApS i stedet for Claus Bilde. Thomas Christian Pedersen er udnævnt som bestyrelsesformand i stedet for Bent Larsen, der dog forbliver i bestyrelsen. Samtidig er Allan Klæstrup Styrishave indtrådt i bestyrelsen i stedet for Claus Bilde. Thomas Christian Pedersen er udnævnt som bestyrelsesformand hos Beritech Tank A/S, Beritech Manufacturing A/S og Rutek A/S i stedet for Claus Bilde. Samtidig er Allan Klæstrup Styrishave indtrådt i bestyrelserne (kilde: CVR).

Beritech Group er en nordjysk underleverandør og stål-koncern.

Borris Karosserifabrik A/S
Dennis Hounsgård Pedersen er indtrådt i direktionen hos Borris Karosserifabrik A/S. Samtidig er Lasse Østergaard indtrådt i bestyrelsen (kilde: CVR).

Borris Karosserifabrik tilbyder salg, service og reparation af lad til varebiler og lastbiler.

Carsoe ApS
Casper Villadsen er indtrådt som bestyrelsesformand hos Carsoe ApS og Carsoe Seafood ApS i stedet for Denis Jean Jørgen Viet-Jacobsen. Samtidig er Jeppe Christensen indtrådt i bestyrelserne i stedet for Michael Pontoppidan Frost (kilde: CVR).

Carsoe designer og producerer procesudstyr til fødevareindustrien.

Gantech A/S
Thomas Løvgren Frandsen er indtrådt i direktionen hos Gantech A/S og Gantech Holding A/S i stedet for Henrik Gantzel (kilde: CVR).

Gantech er en sønderjysk underleverandør.

Haldor Topsøe International A/S
Morten Holm Christiansen er indtrådt i direktionen hos Haldor Topsøe International A/S i stedet for Philip Harald Eickhoff (kilde: CVR).

Haldor Topsøe A/S beskæftiger sig med procesteknologi og heterogen katalyse til olieraffinaderier, fremstilling af kemiske produkter og miljørigtige energiprocesser.

Hjørring Elektro Service ApS
Martin Nørhede Lund Nordenbæk er indtrådt i direktionen hos Hjørring Elektro Service ApS i stedet for John Nielsen (kilde: CVR).

Hjørring Elektro Service ApS servicerer pumper, motorer, kompressorer, gear med videre.

Horkenborg Smedie og Hydraulikservice ApS
Flemming Schantz er indtrådt som bestyrelsesformand hos Horkenborg Smedie og Hydraulikservice ApS. Samtidig er Stef Horkenborg indtrådt i bestyrelsen (kilde: CVR).

Horkenborg Smedie og Hydraulikservice ApS er en vestjysk smedevirksomhed.

Artiklen er en del af temaet Navnenyheder.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.094