23948sdkhjf

Nu ruller showet i Brøndby Hallen

Her til morgen lød startskuddet til Automatik 2022, og klokken 8.30 tjekkede de første gæster ind gennem indgangspartiet.

På det tidspunkt var de 138 udstillere allerede parat på messegulvet, der er godt fyldt op med grej og mennesker og emmer af forventning til de kommende dages messe.

En hurtig snak rundt ved standene fra morgenstunden gav et klart indtryk af, hvad der bliver et af nøgleordene for årets messe, og det er "levering".

Og det gælder både leveringstid og leveringssikkerhed.

For selvom det blinker, bimler og bobler i Brøndby Hallen de kommende tre dage, så kan maskinbyggere og automationshuse i øjeblikket langt fra få alle de komponenter, de ønsker - og slet ikke til tiden.

Messen i Brøndby varer til på torsdag, og den er målrettet alle, som professionelt arbejder med Motion & Drives, Robotteknologi, Industriel automatisering, Procesautomatisering, Hydraulik & Pneumatik, Industriel IT og Transmissionsteknik i Brøndby Hallen.

Messen rummer alle dage en stribe konferencer, og torsdag kan man ligeledes gå på opdagelse i InnovationLabs Demolab, der tilbyder hands-on-udforskning og afprøvning af fremtidens teknologier.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.094