23948sdkhjf

Valmont SM’s elregning har rundet 2 millioner – om måneden

Som om det ikke var nok, at tårnproducenten Valmont SM har kæmpet med høje priser på råvarer og fragt, så sætter de skyhøje priser på el nu indtjeningen under yderligere pres. Det skriver Børsen.

- Det er jo nogle abnorme energipriser, vi betaler i øjeblikket. Vi bruger blandt andet en glødeovn til at udgløde nogle store emner, og det koster boksen at gøre, siger administrerende direktør Niels Brix til Børsen.

Han forklarer, at det ikke er helt enkelt at sende regningen videre til kunderne, da kontrakterne er indgået for længe siden. Det er heller ikke muligt at lukke ned for produktionen på tidspunkter med høje energipriser, da Valmont SM er en ordreproducerende virksomhed.

Til gengæld har Niels Brix besluttet at gøre Valmont SM uafhængig af energimarkedets luner. Det skal ske med opførelsen af et solcelleanlæg, der skal kunne producere al den el der er brug for på fabrikken i Rødekro. Der går dog minimum 12 måneder inden det står klar.

Originalartikel: https://borsen.dk/nyheder/virksomheder/taarnproducent-kaemper-med-eksplosive-elpriser?b_source=valmont&b_medium=row_1&b_campaign=list_1

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.157