23948sdkhjf

Flytter 10 kilometer – men der er en verden til forskel

I umindelige tider har den fynske procent af specialemballage, Koppenbjerg Emballage, haft til huse i Glamsbjerg. Sådan er det dog ikke mere. Virksomheden er nemlig rykket cirka 10 kilometer mod syd til Haarby.

- Selve flytningen er ikke så lang, men vi er flyttet til væsentligt større lokaler og en væsentligt større grund, så der er en verden til forskel. Vi er simpelthen vokset ud af det gamle, fortæller indehaver Peter Rosendahl.

Rykket ind i gammel trælast

Koppenbjerg Emballage producerer træemballage i alle afskygninger til transport af specielt maskiner og metalkomponenter.

- Jeg overtog virksomheden for 6½ år siden, og vi er mere end dobbelt så store nu, udtaler Peter Rosendahl.

Han forklarer, at det både er nuværende og nye kunder, der står bag væksten.

- I Haarby har vi overtaget en gammel trælast, som XL byggede i 2008. XL ændrede sig så til Sjakk nogle steder, og det gik konkurs i 2019, så den har stået tom siden 2019. Vi overtog den sidste år og fik den bygget om, så vi kan bruge den til produktion, forklarer han.

Mange ekstra kvadratmeter

Pladsmæssigt betyder det, at Koppenbjerg Emballage er gået fra cirka 5.500 kvadratmeter udenomsareal til cirka 17.000 og fra 3.100 kvadratmeter under tag til 5.500.

Og der er god brug for pladsen, fortæller Peter Rosendahl. Den fynske virksomhed producerer nemlig skræddersyede transportkasser og paller helt op til 13 meter lange. Det kræver i sagens natur masser af plads.

- Både når vi skal lave dem, men også når vi skal have dem stående, indtil vi skal levere dem. Det kræver mere plads, end vi har haft, og vi skal selvfølgelig også have flere råvarer hjem, når vi vokser. Så det var en rigtig god mulighed, der bød sig her sidste år, lyder det fra Peter Rosendahl.

Han tilføjer, at man faktisk allerede overvejer at udvide på den nye matrikel – med en telthal til færdigvarer.

Helt på plads i slutningen af september

Selve flytningen er stort set overstået – der er blot et par enkelte hængepartier tilbage, før man er helt på plads i Haarby.

- Vi mangler at flytte nogle pakker træ, og så har vi en sav, som vi fandt ud af var svejset fast til det skur, den står i. Den skal vi lige have frigjort først, fortæller Peter Rosendahl.

- Målet er, at vi er ude det andet sted den 30. september, slutter han.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.125