23948sdkhjf

Ugens rokader del 2: Nye ansigter hos Krüger, ME Production, Microturn...

Krüger A/S
Elise Marie-Caroline le Vaillant er udtrådt af bestyrelsen hos Krüger A/S. Marie Elfrom Bardino og Alex Torpenholt Jørgensen er indtrådt som medarbejdervalgte bestyrelsesmedlemmer i stedet for Marie Elfrom Bardino, Alex Torpenholt Jørgensen og Michael Vendrup (kilde: CVR).

Krüger A/S leverer teknologier, anlæg og viden til rensning af al slags vand til industrier og offentlige myndigheder.

M&J Recycling Group ApS
Hans Erik Ahlström er indtrådt i bestyrelsen hos M&J Recycling Group ApS (kilde: CVR).

M&J Recycling Group ApS producerer affaldsneddelere.

ME Production A/S
Mads Stig Christensen, Christian Gorrissen og Jesper Søndergaard Jensen er indtrådt i bestyrelsen hos ME Production A/S og Marine Exhaust Technology A/S i stedet for Christian Lorentzen Faldt og Tenna Faldt (kilde: CVR).

ME Production A/S er beskæftiget med produktion af røgrensningssystemer til skibe, marinegear samt reparation af vindmøllegear.

Microturn ApS
Anders Kold er indtrådt som bestyrelsesformand hos Microturn ApS, mens Torben Jensen er indtrådt som næstformand. Samtidig er Claus Vejby Geleff og Torben Kold indtrådt i bestyrelsen (kilde: CVR).

Microturn ApS er leverandør af komplekse mikroemner.

Oxymat A/S
Joeri Ooms er indtrådt som bestyrelsesformand hos Oxymat A/S i stedet for Troels Mørch Tuxen. Samtidig er Ruben Sinnaeve og Thomas Dahlgren indtrådt i bestyrelsen i stedet for Tage Kjær, Per Kaiser Lauritzen, Lea Astrid Reventlow og Jesper Bo Sjögren (kilde: CVR).

Oxymat A/S producerer nitrogen- og oxygen-generatorer.

Palfinger Marine DK A/S
Anders Bertil Hård er indtrådt som administrerende direktør hos Palfinger Marine DK A/S i stedet for Jürgen Falch (kilde: CVR).

Palfinger Marine DK A/S laver lifte og andet løfteudstyr til den marine sektor.

Sawo A/S
Flemming Kaj Christensen er udnævnt som bestyrelsesformand hos Sawo A/S i stedet for Britta Bang Mikkelsen, der dog forbliver i bestyrelsen. Samtidig er Finn Junge Andersen indtrådt i bestyrelsen i stedet for Ivan Chrost (kilde: CVR).

Sawo er leverandør af lasthåndteringsudstyr.

Sjølund Management ApS
Zoran Aleksic er udtrådt som administrerende direktør hos Sjølund Management ApS (kilde: CVR).

Sjølund valser stål- og aluminiumprofiler.

Techsoft A/S
Ole Møller Hansen er indtrådt i direktionen hos Techsoft A/S. Samtidig er Ulrik Bay Nielsen udnævnt som bestyrelsesformand i stedet for Ole Møller Hansen, der dog forbliver i bestyrelsen (kilde: CVR).

Techsoft A/S er specialister i it-understøttet automation.

Topsoe A/S
Morten Holm Christiansen er indtrådt i direktionen hos Topsoe A/S i stedet for Philip Harald Eickhoff (kilde: CVR).

Haldor Topsøe A/S beskæftiger sig med procesteknologi og heterogen katalyse til olieraffinaderier, fremstilling af kemiske produkter og miljørigtige energiprocesser.

Vestas Industrial Cooling ApS
Claus Munkholm er indtrådt som administrerende direktør hos Vestas Industrial Cooling ApS, mens Michael Hansen er udtrådt af direktionen (kilde: CVR).

Vestas Industrial Cooling ApS er leverandør af køletårne.

VMS Group A/S
Kim Bengtsen er indtrådt som administrerende direktør hos VMS Group A/S i stedet for Morten Rokkedal Vestergaard, mens Kristian Kaasing Larsen er indtrådt i direktionen. Morten Rokkedal Vestergaard er udnævnt som bestyrelsesformand i stedet for Karsten Madsen, der dog forbliver i bestyrelsen (kilde: CVR).

VMS Group A/S tilbyder service inden for skibsmotorer, gear, propeller og turboladere.

Watter ApS
Simon Munch er indtrådt i direktionen hos Watter ApS og Watter Holding ApS i stedet for Nick Hallundbæk Jepsen (kilde: CVR).

Watter ApS er leverandør af pumpe- og generatorløsninger.

Artiklen er en del af temaet Navnenyheder.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.219