23948sdkhjf

Når Spånligaen er slut, bliver CNC Force i Herning

CNC Force vil fremover bruge DAMRC’s lokaler i Herning som showroom

Hele fire maskiner har CNC Force med til årets Spånliga. Og Juelsminde-virksomheden skal ikke bekymre sig om at flytte dem ud igen, når de tre dage er ovre.

Det fortæller indehaver Allan Møller.

- De er kommet herop i forbindelse med Spånligaen, men vi bliver her nu og fortsætter med vores TechDays her, siger han.

Udvider service-afdeling

Med flytningen af maskinerne til DAMRC’s lokaler i Herning bliver der frigivet kvadratmeter hjemme i Juelsminde, men de kommer ikke til at stå tomme længe.

- Hos CNC Force giver det, at vi bliver her, yderligere mulighed for at udvide vores spindel-renovering. Det frigiver ret mange kvadratmeter, så vi kommer til at satse endnu mere på service, fortæller Allan Møller.

De fire maskiner, CNC Force viser frem på Spånligaen, er to 3-aksede Quaser-maskiner samt et 5-akset Quaser MV214-center. Sidste maskine er et 5-akset Grob G350-center.

Behovet for 5-akset bearbejdning bliver tydeligvis større. Hvor der er mulighed for at færdiggøre noget i en opspænding, der er man mange fejl foruden Allan Møller, indehaver af CNC Force

Efterspørger 5-aksede bearbejdningscentre

De 5-aksede er selvfølgelig noget af det ypperste, CNC Force kan fremvise, og det er også en teknologi, der er blevet populært i industrien.

- Behovet for 5-akset bearbejdning bliver tydeligvis større. Hvor der er mulighed for at færdiggøre noget i en opspænding, der er man mange fejl foruden. Der er en risiko, hver gang man vender og spænder op igen. Men for vores 3-aksedes vedkommende, så er det stadig maskiner man bliver ved med at have, siger Allan Møller.

Med Quaser og Grob tilbyder CNC Force maskiner i to forskellige prissegmenter.

- Grob’en kan både være fin til en værktøjsfabrik med nogle særligt høje krav, men de er også meget stærke inden for automotive, og der ser vi dem, der er i den industri, efterspørger de varer for at nedbringe deres cyklustider. Quaser er et billigere alternativ til mindre stykproduktion og kan også frembringe fine ting, lyder det fra Allan Møller.

Han mærker ikke nogen afmatning i efterspørgslen efter maskinerne for øjeblikket.

- Stemningen er positiv, og det største problem kunderne har er, at finde arbejdskraft, så man skal automatisere. Det er der ingen tvivl om, slutter han.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11