23948sdkhjf

Nyt om navne: FOM Technologies styrker ledelsen med nye salgskræfter

FOM Technologies udvider ledelsesteamet med ansættelse af Michael Bjerregaard Andersen.

Med titel af chief sales officer, CSO får Michael Bjerregaard Andersen det fulde globale salgsansvar i FOM Technologies.

Michael Bjerregaard Andersen har en mangeårig erfaring med salg af højtavancerede tekniske maskiner og udstyr og kommer fra en stilling som sales director hos tyske Syntegon Technology (tidligere Bosch Packaging Technology), som er en af verdens største producenter af maskiner og udstyr til den farmaceutiske industri.

Han er uddannet maskinteknikker, har en HD i udenrigshandel samt en MBA.

Martin Kiener som er stifter af FOM Technologies og som tidligere har ledet salgsaktiviteterne i selskabet vil fortsat have ansvar for salg til selskabets strategiske kunder, men vil derudover som chief innovation officer ligeledes have det fremtidige ansvar for innovation i selskabet.

CEO Michael Stadi udtaler:

- Vi er meget stolte og glade for at kunne tiltrække så stærk og erfaren en kompetence som Michael Bjerregaard Andersen til at lede vores globale vækstrejse på salgssiden. Sammen med Martin Kiener og det øvrige salgsteam er vi nu klar til at vokse vores globale aktiviteter væsentligt herfra.

Artiklen er en del af temaet Navnenyheder.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.078