23948sdkhjf

Nu ruller automatikmessen

Automatikmessen rejser sig efter en coronaramt udgave i 2020. 140 udstillere er med i Brøndby til årets udgave

Om en god uge starter Automatikmessen i Brøndby Hallen.

Messen, som er arrangeret af MCH, skal være med til at inspirere og motivere mindre og mellemstore industrivirksomheder til at sætte fart i automatiseringen ude i produktionen. Messen kører fra 13. - 15. september.

Og der er brug for fart, lyder det fra flere sider i øjeblikket. For selvom robotterne allerede arbejder på højtryk rundt omkring i Danmark, så halter den danske industrisektor efter på investeringsgraden i ny teknologi.

140 udstillere er med

Med knap 140 udstillere på messegulvet og et fyldigt konferenceprogram er banen kridtet op til jagten på den teknologi og den inspiration, der kan slå hul til en endnu mere automatiseret fremtid.

Arrangørerne er også godt tilfredse med interessen for at være med på messen, der blandt andet fokuserer på industriel IT, robotter, automation, hydraulik, pneumatik, transmissioner og industriel automatisering.

Målet med det hele er at levere et indblik i, hvordan industrien kan producere i fremtiden.

- Vi er rigtig godt tilfredse med interessen fra udstillernes side, og det er positivt, at så mange er interesserede i at vise deres nyheder og løsninger frem på messe i en tid, der også er præget af udfordringer og hurtige forandringer, siger Sisse Merrild Nielsen, som er MCH's projektleder på Automatikmessen.

Vi er rigtig godt tilfredse med interessen fra udstillernes side, og det er positivt, at så mange er interesserede i at vise deres nyheder og løsninger frem på messe i en tid, der også er præget af udfordringer og hurtige forandringer Sisse Merrild Nielsen, projektleder MCH

Stort konferenceprogram

Konferenceprogrammet under Automatikmessen udrulles alle dage og indledes tirsdag med uddeling af Dira Automatiseringsprisen og en kort præsentation fra de tre nominerede.

Derudover er der i programmet fokus på emner som kunstig intelligens, digitale tvillinger, affaldssortering og energiløsninger.

Samtidig rykker medlemsvirksomheden Innovation Lab torsdag ind i Brøndby med et såkaldt Demo Lab.

Her vil et besøg ifølge oplægget give en fornemmelse af, hvor den teknologiske disruption kommer fra og vise en bred vifte af fremtidens teknologier frem.

Artiklen er en del af temaet Fremtidens Automation.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Se billederne: Kronprinsen åbnede DM i Skills
Her er metalindustriens største skattebetalere
Siemens Gamesa presser MW-priserne i vejret
Vestjysk producent af davit-kraner runder milepæl
Midtjyske vandingsmaskiner går som varmt brød
Svanehøj henter ny CFO hos Siemens Gamesa
Andre Nordiske Medier
Electronic Supply DK
Building Supply DK
Food Supply DK
Jern & Maskinindustrien
Søfart
PlastForum DK

Send til en kollega

0.095