23948sdkhjf

Hempel får ny topchef

Michael Hansen er blevet udnævnt til efterfølger for Lars Petersson som koncernchef og administrerende direktør hos Hempel, der blandt andet producerer maling til metalindustren.

Michael Hansen startede i Hempel i maj 2017 som chief commercial officer, og i dag er han en del af direktionen som executive vice president, energy & infrastructure.

- Michael Hansen har indgående kendskab til Hempel og virksomhedens markeder og kunder. Med sine gode lederegenskaber og de stærke resultater, han har leveret, har Michael vist, at han er den perfekte efterfølger til at tage over som administrerende direktør og fortsætte Hempels vækst. Jeg er rigtig glad for, at det naturlige valg af en ny koncernchef er en nuværende topleder fra Hempel. Bestyrelsen og jeg ser frem til at fortsætte det gode samarbejde med Michael og hans direktion, siger Richard Sand, bestyrelsesformand i Hempel, i en pressemeddelelse.

- Jeg er virkelig beæret over at blive udnævnt til administrerende direktør for Hempel, som er en unik, global virksomhed. Med mere end 7.500 dedikerede kolleger, der betjener kunder i mere end 100 lande, en stærk værdibaseret kultur, et skarpt kundefokus og et stærkt socialt engagement, er Hempel en virksomhed, hvor vi alle arbejder sammen om at levere på vores strategi og nå de ambitiøse mål, vi har sat os, siger Michael Hansen.

- Vi vil fortsætte vores strategiprogram, Double Impact, med det formål at skabe en lysere fremtid gennem bæredygtige malingsløsninger. Jeg er stolt af at stå i spidsen for en virksomhed, der har en reel, positiv indvirkning på det samfund, vi er en del af, både direkte gennem vores produkter og løsninger, og ved at vi skaber muligheder for vores kolleger rundt om i verden, fortsætter han.

Den hidtidige CEO Lars Petersson tiltræder stillingen som administrerende direktør for Velux Gruppen den 1. november 2022. Indtil den 14. oktober vil han fortsætte sit daglige arbejde for Hempel og bidrage til en optimal overdragelse til Michael Hansen og koncernledelsen.

Artiklen er en del af temaet Navnenyheder.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.109