23948sdkhjf

Multicut i helikopter-samarbejde

Vildbjerg-virksomheden og Sikorsky Aircraft vil udforske forretningsmuligheder og samarbejde, hvis Danmark vælger MH-60R helikopteren.
- Det er en god dag for Multicut, sagde business development manager og director for U.S. Operations, Frank Dühring, da en aftale blev underskrevet med Sikorsky Aircraft Corporation.

Aftalen betyder, at såfremt Sikorskys MH-60R Seahawk bliver valgt som den nye danske skibsbaserede helikopter, så vil Multicut og Sikorsky Aircraft udforske områder, hvor de kan samarbejde på langsigtede projektmuligheder.

Kan fastholde højteknologiske job
Samarbejdet vil parre Multicuts særlige viden om maskinbearbejdning og produktion af emner med Sikorskys kontinuerlige kvalitetsforbedringer og jagt på den højeste kvalitet til den bedst mulige pris.

- Det er et rigtig godt match, som vil gavne hele vores virksomhed og hjælpe Multicut med at vokse i forsvars- og aerospace-sektoren, siger Frank Dühring, og fortsætter:

- Vi forventer, det både vil skabe og vedligeholde højteknologiske jobs i fremstillingsindustrien, hvilket er præcist hvad Danmark har brug for.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078