23948sdkhjf

Elever fra Science Camp på besøg hos Zebicon

Elever og undervisere fra Summer Science Camp i Hornsyld fik et indblik i CT og 3D scanning.
Der var god stemning og nysgerrige spørgsmål, da 55 elever og undervisere fra Summer Science Camp i Hornsyld var på virksomhedsbesøg hos Zebicon. Eleverne var i alderen 12-16 år, og hos Zebicon havde man derfor lagt hovederne i blød for at finde den pædagogiske og letforståelige præsentation af 3D og CT scanning frem.

Et mødebord fyldt med demoemner som Brøleren, Pandora armbånd, Lego-figurer og en miniature-stol, hjalp eleverne til at forstå grundprincipperne bag 3D scanning. Et CT scannet Kinder Surprise æg vakte også stor interesse blandt eleverne, da de kunne se legetøjsfiguren indeni, mens chokoladen stadig var intakt.

- Det var et sjovt og anderledes studiebesøg, fortæller marketing manager Katja Ramsing, der blandt andet stod for at give eleverne lidt basis viden og teori, inden de blev sluppet løs i Zebicons målelaboratorium.

- Der var mange interessante spørgsmål, og adskillige mobiltelefoner kom frem fra lommerne for at høre, om man også kunne 3D og CT scanne disse. Generelt var eleverne gode til at relatere teknologien til deres egen hverdag, forklarer Katja Ramsing.

Udover besøget hos Zebicon var eleverne også på besøg hos Lego og i Billund Lufthavn.

Sommerlejr for opfindere og kreative pilfingre
Summer Science Camp er en sommerlejr med robotter, eksperimenter, opfinderværksted, energilaboratorium, raketter, luftballoner og meget mere. Campen, der blev afholdt i starten af august, varede fire dage og er et nyt sommerferietilbud til de 12-16-årige med flair og interesse for naturvidenskab og teknik.

Læs mere om campen på http://ntsnet.dk/begivenhed/sommer-scien... .
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.272