23948sdkhjf

To nye i Topsoes ledelse

Topsoe har udnævnt Kim Saaby Hedegaard som ny executive vice president med ansvar for power-to-X. Han har været konstitueret i stillingen siden maj 2022, og havde før det titel af chief operating officer.

Stillingen som COO går i stedet til Andreas Bruun Jørgensen, som ligeledes har været konstitueret i stillingen.

- Vi er dedikerede til at tage føringen inden for energiomstilling, og vores power-to-X-forretning er en vigtig driver for at gøre det. Jeg er glad for, at Kim har accepteret stillingen som EVP. Han har allerede gjort et fremragende arbejde med at skabe power-to-X-organisationen, og han har det rigtige mindset til at drive vores globale lederskab og udmønte det enorme potentiale på dette felt, siger CEO Roeland Baan.

- Det er også en glæde at byde Andreas velkommen til vores seniorledelse. Han har gjort et storslået stykke arbejde med ledelse af den globale leverandør-organisation og safeguards, som vi er i stand til at levere på alle fronter til vores kunder selv i det nuværende kriseramte miljø på de globale markeder, fortsætter han.

Kim Saaby Hedegaard har været hos Topsoe siden 1999 og har haft forskellige lederroller inden for ingeniørarbejde, teknologi og salg. Siden 2017 har han været globalt ansvarlig for Catalyst Production and Technology.

Andreas Bruun Jørgensen har ligeledes haft forskellige lederroller, siden han kom til Topsoe i 2010. Før det var han procesingeniør hos FLSmidth.

Artiklen er en del af temaet Navnenyheder.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.078