23948sdkhjf

Tyrkisk værft køber dansk svejseteknologi

Det tyrkiske værft Cemre Shipyard, der ligger i byen Altinova ved Istanbul, har investeret i svejseautomation fra Inrotech. Det oplyser den fynske virksomhed i en pressemeddelelse.

Ordren omhandler en Inrotech MicroTwin mikropanel-linje til konstruktion af fiskerbåde, offshore-fartøjer, passagerskibe og akvakultur-fartøjer.

- Som svar på den stigende efterspørgsel efter grønne og futuristiske fartøjer har vi gennemført modifikationer og markante opgraderinger på vores værft over de seneste år for at kunne skabe øget værdi for vores kunder, siger hull manager Huseyin Basaran fra Cemre Shipyard.

- Som et resultat heraf har vi af danske Esvagt fået ordren på at bygge verdens første service-fartøj, som kan operere på grønt brændstof. Dette pionerende projekt vil ændre offshore vind-service og understøtte markedet mod at nå CO2-neutrale og miljøvenlige løsninger. I den forbindelse er vi glade for at få leveret intelligent teknologi fra Inrotech til at understøtte og opgradere vores svejseprocesser, fortsætter han.

Svejserobotter fra Inrotech vil blive installeret på skibsværftet i Tyrkiet i begyndelsen af 2023.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078