23948sdkhjf

Nyt om navne: Weibel har travlt og opruster i ledelsen

Weibel har rigeligt at se til i disse år, og med de mange nye kunder og projekter i porteføljen har de nu besluttet sig for at opruste i ledelsen.

I den anledning har de ansat Henrik Bo Petersen som vice president for projekter. Den nye VP vil få det øverste ansvar for styringen af alle radarvirksomhedens projekter fra udvikling til produktion og levering.

Det oplyser Weibel i en pressemeddelelse.

Weibel er blandt verdens førende indenfor Doppler-radarer, og de oplever en stærkt stigende efterspørgsel på deres radarsystemer, som anvendes i forsvar, rumfart og til beskyttelse af kritisk infrastruktur verden over. Her skal den nyoprettede rolle som vice president projects være helt central for at kunne indfri en ambitiøs vækstplan, som skal mere end fordoble omsætningen til 1 milliard kroner på fem år.

I den anledning er CEO Frode Scott Nilsen også glad for at have fået Henrik Bo Petersen med ombord.

- Vores radarsystemer og vores kunders behov er komplekse, og vi udvikler og producerer alle dele selv, så vi har fuld kontrol over det endelige produkt. Det betyder, at vores projekter er komplekse, og det er helt afgørende for os at levere det ypperste til vores kunder til tiden. Jeg kan ikke forestille mig en stærkere profil end Henriks til at drive vores projektorganisation, og vi er glade for at kunne drage fordel af hans store erfaring med både projektstyring, kundekontakt og ledelse af teams på tværs af faglighed og landegrænser, lyder det fra Frode Scott Nilsen.

Også Henrik Bo Petersen ser et perfekt match.

- Jeg har fulgt Weibel fra sidelinjen i mange år. Som ingeniør er det svært ikke at være fascineret af, hvordan deres danskudviklede radarteknologi sætter global standard. Samtidig er det en virksomhed med værdierne i orden og med yderst ambitiøse vækstplaner. Det er for mig den perfekte kombination, og jeg glæder mig til at sætte min erfaring i spil til at sikre en endnu mere professionel projektstyring baseret på et tæt og tillidsfuldt samarbejde mellem alle de dygtige mennesker i Weibel, siger han.

Henrik Bo Petersen kommer til stillingen med 30 års erfaring med styring af komplekse projekter fra lignende lederroller i blandt andre GEA, hvor han senest var senior vice president med ansvar for mejeri-projektdivisionen i Europa, Mellemøsten og Afrika.

Artiklen er en del af temaet Navnenyheder.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.079