23948sdkhjf

Paknings- og tætningsfirma ser store muligheder i Kina

I takt med at et større antal af deres danske kunder har flyttet produktionen ud af landet, ser man hos det fynske paknings- og tætningsfirma Carsten Holm A/S lyst på fremtiden i Kina.
Hos Carsten Holm A/S i Ringe på Fyn ser man store muligheder for udvikle salget af pakninger og tætninger i Kina. Vurderingen kommer, efter at paknings- og tætningsfirmaet gennem en længere periode har oplevet en stigende efterspørgsel fra flere og flere europæiske firmaer, der allerede har etableret produktion i Kina.

- Det meste af den efterspørgsel, vi ser i Kina kommer fra virksomheder, der ønsker forsat at opretholde en høj og ensartet produktkvalitet, siger Ulrik Holm, der er administrerende direktør i Carsten Holm A/S.

Etableret kontor og lager i Kina
- Som et naturligt led i denne udvikling har vi valgt, at etablere kontor og lager i Kina. Holm Seals Trading Asia er navnet på vores nye afdeling i Kina. Afdelingen ligger i Suzhou, som ligger i den østkinesiske provins Jiangsu. Byen har en veludbygget infrastruktur, kvalificeret arbejdskraft og nærhed til Shanghai. Derudover huser byen en lange række andre danske og europæiske virksomheder - som vi tidligere har serviceret fra vores danske afdeling. Kunderne har typisk fået fremstillet en prototype eller nulserie i Danmark, og efterfølgende sætter de den i masseproduktion i Kina, og her er det, at vi forsat kan levere de pakninger og tætninger, en dansk eller europæisk virksomhed efterspørger, fortæller Ulrik Holm.

Til at varetage den daglige ledelse og drift af Holm Seals Trading Asia har man af kulturelle hensyn valgt at ansætte en lokal forretningsmand - BT Chan, der har stor erfaring med etablering af europæiske firmaer i Kina.

Selve salgsarbejdet varetager BT Chan i tæt samarbejde med den danske salgschef Mogens Jensen, der har en bred kontaktflade til en række danske virksomheder i Kina. Derudover beskæftiger Holms Seals Trading et par lokale på lageret og er netop nu i gang med at rekruttere sælgere.

Forsat vækst i Danmark
- Med en afdeling i Kina var vi mulighed for at tilbyde samme gode service, med salg af kvalitetspakninger med hurtig levering, som i Danmark. Igennem den periode på ca. et år, som vi har været etableret i Kina, har vi rent faktisk også oplevet en stigende interesse fra flere asiatiske virksomheder, som efterspørger pakninger og tætninger i europæisk kvalitet. Vi er overbevist om, at der er et voksende marked for den type forretning med salg af pakninger og tætninger af høj kvalitet med hurtige leveringstider, day to day business som kernekompetence i Kina, supplerer Mogens Jensen fra Carsten Holm A/S.

På trods at firmaets udvidelser i Kina forventer Carsten Holm A/S forsat at kunne opretholde den vækst på ca. 20 procent, der har været på det danske marked gennem de senere år. Der er tilmed basis for yderligere udbygning af den danske afdeling i Ringe på Fyn. Firmaet forventer flere nyansættelser inden udgangen af 2012.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079