23948sdkhjf

Nyt om navne: Ny indkøbschef hos Logitrans

Søren Huvendick tiltrådte som indkøbschef hos Logitrans i Ribe den 8. august 2022.

- Søren har en baggrund som speditør og er efteruddannet inden for indkøb hos DILF. Hans erfaring med strategisk indkøb/sourcing strækker sig over næsten 30 år, hos virksomheder som Uhrenholt A/S, Siemens Wind Power, Vestas A/S, Akva Group Expedit og Birch Byg. Også her hos os får Søren ansvaret for strategisk indkøb, og jeg glæder mig rigtigt meget til samarbejdet, siger Dorte Pedersen, COO hos Logitrans.

Dorte Pedersen fortsætter:

- Sammen med Mir (Mobile Industrial Robots) er vi ved at udvikle næste generation af løfteudstyr, og vi har ambitiøse mål til vækst og udvikling i de kommende år. Derfor er vi glade for at have ansat Søren til at sikre, at systemer og processer i indkøbsafdelingen er klar til denne spændende, nye udvikling. Vi oplever også højere og højere krav fra vores kunder og har derfor også sat os høje krav til en bæredygtig værdikæde. Dette har naturligvis også betydning for vores overordnede indkøbsstrategi.

En meget glad Søren Huvendick siger:

- Jeg ser Logitrans som en virkelig spændende virksomhed med stort potentiale, og jeg glæder mig meget til at være med til at arbejde strategisk med indkøb i forbindelse med den nye generation af produkter. Logitrans har ry for at være en god arbejdsplads - og jeg glæder mig til at være en del af Logitrans-teamet de næste mange år.

Logitrans er en familieejet virksomhed med hovedkontor i Ribe og producent af internt transportmateriel. Logitrans beskæftiger mere end 140 medarbejdere inden for udvikling, produktion, salg og service.

Artiklen er en del af temaet Navnenyheder.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.094