23948sdkhjf

140 udstillere klar til årets Automatikmesse

Automatikmessen indtager Brøndby Hallen i september. Arrangørerne er godt tilfredse med opbakningen fra udstillersiden

140 udstillere er klar, og der er stadig plads til flere.

Det er den korte fortælling om Automatikmessen, som indtager Brøndby Hallen den 13. - 15. september og arrangeres af MCH.

Messen fokuserer blandt andet på industriel IT, robotter, automation, hydraulik, pneumatik, transmissioner og industriel automatisering, og målet med det hele er at levere et indblik i, hvordan industrien kan producere i fremtiden.

- Vi er rigtig godt tilfredse med interessen fra udstillernes side, og det er positivt, at så mange er interesserede i at vise deres nyheder og løsninger frem på messe i en tid, der også er præget af udfordringer og hurtige forandringer, siger Sisse Merrild Nielsen, som er MCH's projektleder på Automatikmessen. 

Hun peger på, at nogen virksomheder lige nu begynder at være mere optimistiske, fordi der er kommet nemmere adgang til materialer og komponenter. Omvendt kigger industrien også ind i udfordringer på specielt energi og gas-siden.

Messe i normale rammer

Med 140 udstillere er Automatikmessen tilbage på noget, der ligner normal styrke efter et dyk i 2020.

Her blev Automatikmessen afholdt i reduceret form med færre udstillere end normalt på grund af corona-udfordringer.

- Vi kan mærke, at rigtig mange ser frem til at være tilbage på messe under normale forhold, og vi mærker et enormt engagement fra udstillernes side, siger Sisse Merrild Nielsen, som understreger, at man stadig kan få plads som udstiller på messen.

Vi kan mærke, at rigtig mange ser frem til at være tilbage på messe under normale forhold, og vi mærker et enormt engagement fra udstillernes side Sisse Merrild Nielsen, projektleder for Automatikmessen

Og med de modulopbyggede stande på Automatikmessen er det muligt at melde sig til stort set helt op til messestart.

- Jo hurtigere man er, jo større indflydelse får man naturligvis på sin standplacering og sin markedsføring, men rent faktisk kan man melde sig som udstiller helt op til en uge før messen, siger projektchefen, som både har pladser tilbage inde i hallen og også en enkelt ledig stand på arealerne udenfor hallen.

Bredt konferenceprogram

Et væsentligt element i Automatikmessen er konferenceprogrammet, hvor målet ifølge Sisse Merrild Nielsen har været at få skabt et både bredt og fagligt dybt program.

Konferenceprogrammet udrulles alle dage og indledes tirsdag med uddeling af Dira Automatiseringsprisen og en kort præsentation fra de tre nominerede.

Derudover er der i programmet fokus på emner som kunstig intelligens, digitale tvillinger, affaldssortering og energiløsninger.

Samtidig rykker medlemsvirksomheden Innovation Lab torsdag ind i Brøndby med et såkaldt Demo Lab.

Her vil et besøg ifølge oplægget give en fornemmelse af, hvor den teknologiske disruption kommer fra og vise en bred vifte af fremtidens teknologier frem.

- Alle indslag i konference tager afsæt i dagens udfordringer og kigger ind i fremtid, og lige nu er vi i gang med den endelige finpudsning af programmet, forklarer projektlederen.

Artiklen er en del af temaet Fremtidens Automation.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Se billederne: Kronprinsen åbnede DM i Skills
Her er metalindustriens største skattebetalere
Siemens Gamesa presser MW-priserne i vejret
Vestjysk producent af davit-kraner runder milepæl
Midtjyske vandingsmaskiner går som varmt brød
Svanehøj henter ny CFO hos Siemens Gamesa
Andre Nordiske Medier
Electronic Supply DK
Building Supply DK
Food Supply DK
Jern & Maskinindustrien
Søfart
PlastForum DK

Send til en kollega

0.078