23948sdkhjf

Oceanien vil have danske forsvarsvirksomheder

Interessen for danske forsvarsløsninger er stigende ’down under’ – med nyt erhvervsfremstød skal danske virksomheder udnytte interessen og have del i de milliarder, der er afsat til forsvarsmateriel.
Ambassaden i Canberra planlægger sammen med handelskontoret i Auckland et fremstød for danske forsvarsvirksomheder på det australske og newzealandske marked. Det skriver Udenrigsministeriet på sin hjemmeside.

Den australske regering forventes at bruge milliardbeløb på blandt andet indkøb af forsvarsmateriel over de kommende år. For eksempel regner regeringen med at investeringer for over 20 milliarder kroner i 2012-2013. Samtidig stiger den australske interesse for danske forsvarsløsninger, hvor flere repræsentanter fra de to landes forsvar og forsvarsindustri har besøgt Danmark.

Skal styrke dansk forsvarsindustri
For netop at styrke dansk forsvarsindustri og introducere nye virksomheder i Australien og New Zealand planlægger ambassaden i Canberra og handelskontoret i Auckland en række aktiviteter i begyndelsen af december 2012 med deltagelse af australske og newzealandske myndigheder, organisationer og virksomheder inden for forsvarsindustrien.

B2B-møder, virksomhedsbesøg og diverse netværksaktiviteter giver danske virksomheder unik mulighed for at præsentere deres virksomheder og produkter og danne partnerskaber. Lokale erhvervsorganisationer inddrages i planlægningen for at finde relevante newzealandske og australske deltagere baseret på de danske virksomheders profiler og ønsker.

Aktiviteterne forventes at finde sted i Wellington samt Sydney/Canberra og Perth. Interesserede virksomheder er velkomne til at kontakte ambassaden i Canberra.

Kilde: Udenrigsministeriet

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063