23948sdkhjf

Gazellevirksomhed gik konkurs - men direktøren har købt stumperne

Direktør og investor tror på ideen om stilfulde vægge og newyorker-døre i aluminium

Skillevægge og newyorker-døre i aluminium og glas har i nogle år været en succes for Svendborg-virksomheden Dyfa A/S. Men coronakrisen har slået virksomheden ud, og den indgav derfor konkursbegæring 5. juli.

Det har ikke fået direktør Lasse Stauenberg Heckmann til at give op. Han tror så meget på ideen om de moderigtige vægge og døre, at han nu har købt stumperne af virksomheden ud af konkursboet. Det har han gjort sammen med investoren Leif Bætz Larsen fra Brønderslev.

- Jeg tør godt sige, at det er et af de bedste produkter, der er på markedet, når man taler aluminiumsdøre i newyorker-stil, siger Lasse Stauenberg Heckmann til Fyens Stiftstidende. Han har kun været direktør for virksomheden i tre måneder.

Forretningen var baseret på, at den ene kunde fortalte den næste kunde om de gode produkter. Dyfa solgte primært sine vægge og døre til restauranter og forretninger. Det gik så godt, at Dyfa i 2018 blev udpeget som Gazelle-virksomhed af Børsen.

Men da coronaen satte ind, gik bunden ud af det marked. 2020 endte med et underskud på to millioner kroner.

De to nye ejere har dannet selskabet Dyfa ApS. Deres mål er at hæve omsætningen fra 10-11 mio. kr til 20-30 mio. kr. i løbet af et par år. 

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.047