23948sdkhjf

Sjørring debuterer på Maskiner under Broen med vægtoptimerede graveskovle

Til august slår Maskiner under Broen 2022 dørene op for endnu en maskinmesse for den grønne branche. Og i år kan de besøgende opleve skovlproducenten Sjørring Maskinfabrik blandt de i alt 136 udstillere.

Den 24.-25. august får skovlproducenten Sjørring Maskinfabrik sin debut på fagmessen Maskiner under Broen på stand 27,6. Og Sjørring har et vigtigt budskab med til anlægsbranchen: ”En skovl er ikke bare en skovl. Den har stor indflydelse på en gravemaskines performance,” udtaler salgschef Søren Trads i en pressemeddelelse.

Maskiner under Broen er en oplagt mulighed for os at møde maskinførerne i anlægsbranchen og få en god føling med, hvad der er vigtigt for dem i deres arbejde.

En skovl er ikke bare en skovl

Ifølge skovlproducenten har valget af skovle til gravemaskiner afgørende betydning for maskinens samlede præstation – også når det gælder maskiner i de små vægtklasser:

- Det er dét budskab, vi tager med på messen: En skovl er ikke bare en skovl. Skovlen på en gravemaskine påvirker førerens komfort, slid på maskinen og brændstofforbruget. Vores vægtoptimerede skovle er med til at sikre en optimal performance for gravemaskinerne, og dén ”hemmelighed” skal anlægsbranchen ikke gå glip af, lyder det fra Søren Trads i pressemeddelelsen.

PERFORMANCE og HYPER

Sjørrings to skovlserier PERFORMANCE og HYPER bærer det anerkendte Hardox In My Body-certifikat. Certifikatet er en garanti for, at skovlen består af minimum 80 procent Hardox højstyrkestål, og samtidig er det et bevis på, at Sjørring er dedikeret til at levere skovle, der vejer mindre, yder bedre, holder længere og giver bedre brændstoføkonomi.

Vi har et tæt samarbejde med vores forhandlernetværk, og vi er dagligt i kontakt med sælgerne for at rådgive og vejlede om valget af den rigtige skovl til maskinen. Og har vi ikke en skovl i vores standardsortiment, der passer til graveopgaven og maskinen, så skræddersyer vi en til kunden Søren Trads, salgschef, Sjørring Maskinfabrik

Graveskovlene fra Sjørring kan købes hos et udvalg af forhandlere og importører af entreprenørmaskiner i hele landet. Salgsteamet fra Sjørring ser frem til to festlige dage i selskab med anlægsbranchen og inviterer til en snak om graveskovle på sin stand nr. 27,6 til Maskiner under Broen.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.644