23948sdkhjf

Krig og oprustning: Fynske Sima Innovation klar til travlhed

Krigen i Ukraine og den generelle oprustning af militæret giver travlhed hos Sima Innovation, der producerer ringmounts og tårnløsninger til militære køretøjer

Det kan mærkes hos Sima Innovation i Aarslev på Fyn, at verdenssituationen er ustabil og at de europæiske lande opruster deres militær. Virksomheden har kun fået mere travlt, fortæller CEO Niels Thorup.

- Den situation vi har i verden lige nu, gør, at de fleste lande har prioriteret deres forsvar og øget deres budget på forsvarsområdet. Det mærker vi igennem, at der er flere projekter, som skal tages hånd om, forklarer Niels Thorup.

Efterspørgslen steg dog ikke samme dag, som Rusland invaderede Ukraine, for det er en lang proces, når et land beslutter sig for at opruste sit forsvar, forklarer Niels Thorup.

- Landene skal jo først beslutte sig for, hvilke opgaver soldaterne skal løse og hvilket materiel, de skal have. Og så skal det udbydes eller der skal laves direkte tildeling på kontrakterne. Så fra der bliver afsat midler til aftalerne bliver udmøntet, det er oftest en årelang proces. Men vi kan allerede nu mærke, at der kommer flere projekter, siger Niels Thorup.

Sima Innovation er da også på udkig efter flere medarbejdere, så man kan følge med efterspørgslen.

- Vi ser ind i, at vi skal øge vores medarbejderstab i vores montage og produktion og forventer også, at hvis de projekter, vi har på tegnebrættet, bliver en realitet, at vi også skal ansætte flere projektmedarbejdere, siger Niels Thorup.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.062