23948sdkhjf

Wila vil tættere på det amerikanske marked

De seneste år har Silkeborg-virksomheden Wila, der leverer rustfri løsninger til fødevareindustrien, arbejdet målrettet på en internationalisering, der skal gøre virksomheden til leverandør uden for Europa.

Det mest lovende marked er USA, og der er Wila nu klar til at kaste ekstra kul under maskineriet.

- Vores strategi er, at vores europæiske kunder dem kan vi håndtere selv fra Danmark, men så snart vi skal over på den anden side af jordkloden, så vil vi gerne have, at der kommer nogle samarbejdspartnere på, forklarer administrerende direktør hos Wila, Ilhami Alici.

Lige netop i USA vil han dog gerne have lidt mere hånd i hanke med udviklingen.

- I USA har vi allerede en aftale, så vi kommer til at have vores eget Wila Inc. Et led i det er en yderligere styrkelse af salgsstyrken, hvor vi får ansat en medarbejder til start 1. september, og det er fordi, vi gerne vil have nærheden til vores kunder derovre, siger Ilhami Alici.

Kan føre til yderligere oprustning

Wila-direktøren lægger ikke skjul på, at det amerikanske marked lige nu er glohedt og rykker hurtigere end både Europa og Kina. Netop derfor ser han det som vigtigt med lokal tilstedeværelse.

- Det bliver en sælger, der kommer til at stå for det amerikanske marked: Både passe og pleje de eksisterende kunder, men i allerhøjeste grad også finde nye kunder, lyder det fra Ilhami Alici, der tilføjer:

- Lur mig, om ikke den ansættelse kan udvikle sig til noget mere. Nu skal vi se, hvad der følger med, men man kunne godt forestille sig, at vi skulle have en forlænget arm i form af et lager derovre.

Han har selv lige været en uge i USA sammen med Wilas salgsdirektør, og der har han fået rigtig gode tilbagemeldinger fra kunderne.

- Helt konkret kan jeg fortælle, at en af de kunder, vi besøgte i USA i forrige uge, allerede har købt af os og kom på besøg sidste mandag. Så det virker, slutter Ilhami Alici.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.187