23948sdkhjf

MAN Diesel skal undervise kommende maskinmestre

Med ny aftale mellem Københavns Maskinmesterskole og Elinstallatørskole og MAN Diesel & Turbo skal specialister fra motorfabrikken fremover være med til at undervise skolens elever.
Med den nye aftale vil studerende på 1. semester fra oktober i år modtage dele af deres undervisning inden for motorlære fra MAN Diesel & Turbos specialister på området. Det skriver Maritime Danmark.

- Det her er kun den spæde begyndelse, og forhåbentlig ender vi et helt andet sted, end vi er nu. Det er jo det, innovation handler om. Derudover forventer jeg, at vi vil kunne tilpasse vores egne underviseres erfaringer til undervisningsprogrammerne for vores kunder. Vi kan helt bestemt lære noget af skolens pædagogiske egenskaber, siger senior manager Claus Wede, MAN Diesel & Turbo, til Maritime Danmark.

Undervisningen kommer til at finde sted i MAN Diesel & Turbos nye uddannelsesakademi MAN PrimeServ Academy Holeby, der i forvejen danner ramme om undervisningen af motordesignerens kunder.

Københavns Maskinmesterskole og Elinstallatørskole vil forsat have ansvaret for undervisningen, som kommer til at foregå i et samarbejde med skolens egne undervisere. Et samarbejde som rektor på Københavns Maskinmesterskole og Elinstallatørskole, Erik Andreassen, forventer, vil komme til at højne kvaliteten af undervisningen.

- Der sker rigtig meget inden for udviklingen af elektroniske motorer, så det betyder meget for både undervisere og studerende at have kendskab til den nyeste teknologiske udvikling. Derfor vil det være en kæmpe fordel at have adgang til både udstyr og specialviden fra MAN Diesel & Turbo, og jeg har en klar forventning om, at det vil løfte kvaliteten af undervisningen, siger han til Maritime Danmark.



Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078