23948sdkhjf

Travlhed får Bagger-Nielsen til at droppe industriferien

Hos Bagger-Nielsen i Ølstykke, der sælger kabelbeskyttelse til industrien, har man været nødt til at aflyse ”industriferien”, som man ellers altid har fulgt.

Ifølge direktøren, Rikke Bagger-Nielsen, er der flere årsager til, at man i år ikke kan lukke virksomheden ned, som man ellers plejer i denne periode:

- Vi oplever lige nu en stigende efterspørgsel på vores løsninger, specielt inden for robot- og automationsbranchen, og derfor har vi også brug for at tage de to uger i brug, hvor vi normalt holder lukket, fortæller Rikke Bagger-Nielsen, og fortsætter:

- Den nuværende leveringssituation, som hele industrien mærker, gør også, at vi skal være på tæerne hver dag for at sikre, at vores kunder får deres produkter. Derfor vil en lukkeperiode gøre, at vi ikke kan holde det høje serviceniveau, som vores kunder har købt ind på.

Mangel på kvalificeret arbejdskraft spiller også ind

Trods travlhed forsikrer direktøren, at medarbejderne nok skal holde ferie, men i år bliver det på skift, som man kender det fra mange andre brancher.

Man har også sat gang i en rekrutteringsproces for at skaffe flere hænder, så man kan honorere kundernes ønsker.

- Vi søger lige nu to ekstra medarbejdere for at kunne holde trit med forespørgslen fra vores kunder, og dem kunne vi godt have brugt her til sommerferien, siger Rikke Bagger-Nielsen.

Selvom medierne varsler faldende forbrug og stigende inflation, så er kvalificeret arbejdskraft fortsat en mangelvare. Derfor har man hos Bagger-Nielsen valgt at ændre profilerne, så man nu søger lidt bredere.

- Vi har måttet redefinere stillingerne for simpelthen at ramme kandidater, som vi normalt ikke ville opdage i vores normale søgninger. Men også for at fremtidssikre os, fortæller Rikke Bagger-Nielsen.

Derfor har man valgt at fokusere mere på processerne i virksomheden og søger derfor folk med kendskab til procesoptimering:

- Ud fra tesen ”work smarter, not harder” har vi valgt at søge efter personer med kendskab til netop processer og digitalisering, så vi også på den lange bane kan følge med udviklingen, siger direktøren.

Se nøgletal og flere artikler om:
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.065