23948sdkhjf

Østjysk automationsfirma er vokset fra to til 12 ansatte på 10 måneder

Efter 40 års ansættelse i automationsbranchen besluttede Lars Bruhn i 2019 at springe ud som selvstændige med virksomheden Total Machine Solution – eller blot TMS-AS. Det skriver Horsens Folkeblad.

Timingen viste sig at være ret dårlig, for få måneder senere lukkede verden ned som følge af coronapandemien. Og så alligevel – for efter et par måneders total stilhed eksploderede markedet på det nærmeste.

- Pandemien viste mange virksomheder, hvor sårbare vi er, og automation er en vej til at blive mere robust. Så mit kæmpe netværk gennem 40 år begyndte at henvende sig til mig, siger Lars Bruhn til Horsens Folkeblad.

Derfor er al kapacitet booket op hos TMS-AS i resten af 2022, og medarbejderstaben er vokset fra to til 12.

Lars Bruhn forventer også, at succesen fortsætter i de kommende år. Planen er nemlig, at der om to-tre år er 25-30 medarbejdere, og at TMS-AS er blevet en landsdækkende virksomhed.

Originalartikel: https://hsfo.dk/artikel/lars-tog-sig-til-hovedet-over-d%C3%A5rlig-timing-men-pludselig-v%C3%A6ltede-det-ind-med-opkald-nu-er-hans-firma-vokset-fra-to-til-12-ansatte-p%C3%A5-10-m%C3%A5neder

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.11