23948sdkhjf

Ny software giver hurtigere MiR-robotter

Mobile Industrial Robots har lanceret en ny software, som optimerer MiR-robotterne. Optimeringen sikrer, at robotterne kan køre hurtigere ud. Den giver ifølge firmaet også større driftssikkerhed og skalerbarhed.

Første fase af den ny software er tilgængelig for alle kunder, og den byder på en mere effektiv brugergrænseflade og øger robotternes præstationsevne, så de navigerer mere effektivt uden om forhindringer som gaffeltrucks, medarbejdere og andre robotter.

- Vi har fået et meget klart billede af, hvilke funktioner der har største værdi for brugerne af MiR-robotter," siger Søren E. Nielsen, adm. direktør i MiR.

- Det handler især om at gøre det muligt for operatører hurtigere og mere smidigt at planlægge robotternes missioner, men også i høj grad om at sikre endnu højere niveauer af cybersikkerhed og integration på tværs af vores slutkunders mange systemer, siger han.

MiR udvikler og producerer kollaborative mobile robotter, der kan sørge for den interne logistik i virksomheder. MiR har et distributionsnetværk i over 60 lande i verden og har regionskontorer i New York, San Diego, Singapore, Seoul, Frankfurt, Barcelona, Tokyo og Shanghai.

Artiklen er en del af temaet Fremtidens Automation.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.062