23948sdkhjf

Nyt om navne: Sanistål henter ny finansdirektør fra egne rækker

Sanne Christensen blev for seks år siden ansat som financial controller i Saniståls økonomiafdeling. Nu er hun blevet forfremmet til virksomhedens nye finansdirektør.

- Sanne er et kæmpe talent, og hun har gennemgået en enorm udvikling i den relativt korte tid, hun har været i Sanistål. Udover at være fagligt dygtig, har hun også udviklet sig som leder, og derfor er det naturligt, at hun nu får mere ansvar som ny finansdirektør, siger CFO i Sanistål Uffe Iversen.

Udnævnelsen kommer i kølvandet på en større omstrukturering og optimering af økonomifunktionerne i Sanistål, hvor flere afdelinger er blevet samlet. Sanne Christensen, der de seneste tre år har været head of finance, får nu som finansdirektør det samlede ansvar for hele økonomifunktionen i Sanistål.

- I Sanistål har vi i høj grad fokus på at give vores talenter mulighed for at udvikle sig og gøre karriere i virksomheden, og derfor er jeg meget tilfreds med, at vi kan hente vores nye finansdirektør fra egne rækker. Sanne er den helt rette til opgaven, siger Uffe Iversen.

Chef for én stærk enhed

Sanne Christensen er glad for den karrieremæssige rejse, hun har været på, siden hun kom til Sanistål.

- Da jeg startede som controller for seks år siden, havde jeg ingen forestilling om, at jeg en dag skulle blive finansdirektør. Men Sanistål er en god virksomhed at gøre karriere i. Jeg har udelukkende haft chefer, som har bakket mig op og givet mig mulighed for at udvikle mig, og det er jeg fantastisk glad for, siger hun.

Som finansdirektør bliver hun selv chef for omkring 30 medarbejdere i Saniståls hovedsæde i Aalborg.

- Det er en kæmpe fordel, at vi nu har samlet alle økonomifunktioner i én stærk enhed. Det giver os en unik mulighed for at strømline vores arbejde og udnytte hinandens kompetencer og viden, så vi sikrer de mest optimale processor. Det glæder jeg mig til at stå i spidsen for, siger Sanne Christensen.

Hun er uddannet revisor og havde arbejdet 11 år i revisionsvirksomheden Redmark, inden hun blev hentet til Sanistål i 2016.

Artiklen er en del af temaet Navnenyheder.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.078