23948sdkhjf

Ropox får ny direktør

Den sjællandske smedevirksomhed Ropox, der producerer hjælpemidler og møbler til handicappede, skal have ny direktør.

Tommy Jensen har besluttet at træde ud af den daglige ledelse med virkning fra 1. juli, og han erstattes af Nils Bundgaard.

Tommy Jensen fortsætter dog som ansvarlig for virksomhedens økonomi frem til årsskiftet, hvorefter han går på pension.

Samtidig overgår teknisk direktør Poul-Erik Pedersen til en ny rolle som teknisk rådgiver.

- Det har været en fantastisk rejse med Ropox, siden jeg blev medejer i 1997. Efter Poul-Erik og jeg solgte Ropox til AddLife Group ved udgangen af 2020, er det kun naturligt, at jeg fratræder. Addlife har til fulde indfriet vores forventninger, og jeg ser frem til at følge virksomheden i de kommende år, siger Tommy Jensen.

Om valget af Nils Bundgaard siger Tommy Jensen:

- Vi så Nils som den naturlige efterfølger til rollen. Nils’ tilgang til organisationen og hans internationale evner gør ham i stand til at udvikle virksomheden i den rigtige retning.

Nils Bundgaard har siden 2013 været international salgs- og marketingdirektør hos Ropox.

- Jeg vil gerne takke Tommy og Poul-Erik for at give stafetten videre og AddLife for at have tillid til mig. Det er vigtigt for mig at bygge videre på det fantastiske fundament, der er skabt omkring medarbejdere, produkter og salgskanaler. Sammen med AddLife og mulighederne på markedet er vi stærkt positioneret for fremtiden. Det bliver en spændende udfordring, som jeg ser meget frem til, siger Nils Bundgaard.

Artiklen er en del af temaet Navnenyheder.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094