23948sdkhjf

Seco Tools indgår samarbejde med Lemvigh-Müller

Covid 19-pandemien og dens effekt på de globale forsyningskæder har fået mange virksomheder til at genoverveje deres sourcing-strategi. Det har givet travlhed hos værktøjsleverandøren Seco Tools. Det konstaterer administrerende direktør Henrik Mathiasen.

- Virksomhederne er blevet mere kritiske i forhold til hvilke opgaver, de vælger at outsource, og mange ønsker at sikre sig mulighed for også at kunne producere hjemme. Det har givet os mere travlt end tidligere, blandt andet fordi vi bliver involveret dybere i kundernes udfordringer. Det kræver mere tid, siger han i en pressemeddelelse.

Bedre support til kunder

Derfor ser Henrik Mathiasen også frem til resultaterne af et nyt samarbejde mellem Seco Tools Danmark og stål- og teknikgrossisten Lemvigh-Müller. Ud over nem og hurtig adgang til i første omgang cirka 3.000 nye varenumre fra Seco Tools’ omfattende produktprogram betyder det, at Lemvigh-Müller-kunder får suppleret deres support fra stål- og teknikgrossistens egne specialister med sparring fra Seco Tools’ tekniske eksperter og sælgere, som udelukkende arbejder med løsninger til metalbearbejdning.

- Det giver os bedre mulighed for at servicere eksisterende brugere af Seco Tools-produkter og styrke kendskabet til vore løsninger hos nye brugere, siger Henrik Mathiasen.

Flere produkter på programmet

Samarbejdet med Seco Tools er et led i en løbende udbygning af Lemvigh-Müllers produktprogram på aktuelt cirka 450.000 varenumre og bliver en fordel for både den store industrikunde og den mindre virksomhed. Det vurderer Søren Ladefoged Pedersen, produktchef hos Lemvigh-Müller.

- Varemodtagelse og administration af indkøb er tid- og ressourcekrævende, derfor ønsker mange af vores kunder at købe så meget som muligt hos os. Ved at udvide vores program inden for værktøjssystemer til spåntagning med Seco Tools kan vi endnu bedre imødekomme stadig stigende krav til sortiment og leveringssikkerhed, siger han.

Ifølge Søren Ladefoged Pedersen har Lemvigh-Müller lagt vægt på at finde en samarbejdspartner med et produktprogram, der kan matche forventningerne hos selv meget krævende kunder. Det har Seco Tools kunnet leve op til, blandt andet i kraft af omfattende erfaring med hårdmetalmaterialer og konstant fokus på udvikling af effektive værktøjer til en lang række industrier.

I alt ni specialiserede Lemvigh-Müller-sælgere, som i forvejen arbejder med værktøj til spåntagende bearbejdning, er blevet uddannet i Seco Tools’ produktprogram. De skal hjælpe stål- og teknikgrossistens kunder med at navigere i et bredt og dybt program indenfor værktøjer til drejning, fræsning, boring og gevindskæring.

Artiklen er en del af temaet Maskinfokus.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Opkøb: Leverandør til vindindustrien fortsætter konsolidering
Trofast kunde lægger endnu en storordre hos Carsoe
Danfoss-fond og Linak bag nyt industrielt center på Syddansk Universitet
Sandvik Coromant fejrede Tech Days 2022
Ny stansemaskine til de komplicerede emner
Tredobbelt maskininvestering hos REA Automatdrejning
Andre Nordiske Medier
Electronic Supply DK
Building Supply DK
Food Supply DK
Jern & Maskinindustrien
Søfart
PlastForum DK

Send til en kollega

0.125