23948sdkhjf

Cestek Automation hædret for sit lærlinge-arbejde

Slagelse-virksomheden Cestek Automation tog et langt tilløb, før den begyndte at uddanne lærlinge, for den sætter en ære i at gøre det ordentligt

I dag har Cestek Automation to automatikteknikerlærlinge ud af virksomhedens knap 40 ansatte. Virksomhedens tilgang er både klar og ambitiøs. Når en lærling har været hos Cestek Automation skal vedkommende kunne kigge sig tilbage og sige ”det var her jeg fik blod på tanden, en masse lærdom og lagt nogle gode grundsten af en masse kompetente mennesker”.

Den tilgang til lærlingearbejdet er vigtigt for DI Vestsjællands bestyrelse, og derfor har Cestek Automation modtaget DI Vestsjællands lærepladspris.

Vigtigt arbejde

Frem mod 2030 kommer der til at mangle omkring 100.000 faglærte medarbejdere, og de kommer ikke af sig selv. Virksomheder, der tager et ansvar og skaber en god læreplads, som gør det attraktivt at vælge en erhvervsuddannelse, fortjener at blive hyldet, mener DI Vestsjælland.

- Det er vigtigt arbejde, der bliver gjort hos Cestek Automation A/S – både for lærlingen, virksomheden og for vores område. Vi oplever en fantastisk udvikling mange steder, og der er i den grad brug for dygtige medarbejdere, og derfor fortjener virksomheder, der løfter opgaven med at uddanne dem, stor applaus, siger Jan Bybjerg Pedersen, formand DI Vestsjælland.

Stolt prismodtager

Hos Cestek Automation er der glæde over prisen:

- Vi er naturligvis stolte og beærede over at have modtaget årets lærlingepris. Det betyder jo, at vores tilgang til at have lærlinge er rigtig. Vores fineste opgave er at give vores lærlinge muligheden for at få deres uddannelse i hus, og med denne pris vil vi bestemt fortsætte med at uddanne og forberede nuværende og kommende lærlinge på deres fremtidige job, siger Brian Rise, partner og softwareingeniør hos Cestek Automation.

Se nøgletal og flere artikler om:
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.094